Moeders zijn niet gemaakt om alleen te zijn. Van oorsprong leren moeders moederen van vrouwen uit hun stam.

Je geeft jezelf een groot cadeau als je jouw moederschap gaat delen met andere moeders, als je jezelf door hun laat inspireren. Dat doen we bij Mountain Green graag. Welkom bij onze Motherhood! 

motherhood

what we do

Door ervaring weet ik dat als een moeder in haar kracht gaat staan, haar hele gezin in de juiste bestemming komt. 

Daarom wil ik jou als bewuste mama inspireren om bij de bron in jouw moederhart te komen, zodat je natuurlijk authentiek kan en durft te zijn tijdens jouw zwangerschap en moederschap. 

motherheart

what we era

motherhood
community

samen moeder zijn

moederhart
sessies & Dates

inspireren & ontmoeten

babymassage
cursus

aanraken met aandacht

'bij Mountain green vond ik de inspiratie die ik zocht' 

testimonials

De verhalen, gesprekken en de cursus Babymassage hebben mij gevormd en gaven veel stof tot nadenken. Mijn manier van leven en moederen is veranderd. Er is rust en zekerheid. Zo wil ik het doen!' ~ Jane

'de geboorte van mijn zoon ging zo fijn!. 

testimonials

"tijdens mijn eerste zwangerschap deed ik een Moederhart Journey van drie maanden. Ik was zoekende in een manier hoe ik het kon doen want ik merkte dat ik 'anders' dacht over dingen die ik in mijn omgeving zag..
De gesprekken in de journey hebben mij ontzettend geholpen! Samen naar de geboorte toe. En daardoor was de geboorte van mijn zoon zo fijn!
Het gehoord worden en echt zien wat ik bedoel.. niks raar vinden.. Het heeft me gesterkt om het op mijn manier te doen. Dankjewel Jessica! ~ Mirjam