lees verder!

Telkens als een vrouw ontdekt wie ze is, wat ze kan en wat ze wil, als een vrouw in haar vrouwelijke kracht gaat staan zoals God het heeft bedoeld, dan komt haar hele gezin in de juiste bestemming! Bij Mountain Green geloven we dat het ontzettend waardevol en kostbaar is als we zorgen voor onze moederharten. Jij en jouw gezin zijn dat meer dan waard!

Herken jij je in een van de volgende punten:

Zou jij graag meer authentiek willen zijn in jouw moederschap en in het zijn van de vrouw die je bedoeld bent? 
Zit jij met vragen over Christelijk natuurlijk en/of bewust ouderschap? 
Ben je op zoek naar een lifestyle die meer past bij jouw visie? Of ben je juist op zoek naar die visie voor jezelf of jouw gezin? 
Verlang je ergens naar, zoals een meer natuurlijker en ontspannen ingericht leven?
Zoek je meer puurheid in jouw 'zijn' maar vindt je dat reuze spannend of kun je het niet vinden?
Misschien twijfel je of het allemaal wel goed genoeg gaat? Zou je meer in vertrouwen willen leven?
Gaat er ineens een hele nieuwe wereld voor je open met de opkomende trend om bewuster en natuurlijker te gaan leven? En weet je niet wat jij daar mee wilt?

of...

Zoek je naar balans tussen jouw idealen en jouw real life?
Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken om knopen door te hakken en keuzes te maken die goed passen bij de waarden en het hart van jullie gezin? 
Vind je het lastig om jouw nieuwe 'natuurlijk ouderschap' ontdekkingen in het licht van de Schepper te zien? Vraag je je af waar de grenzen liggen en of er grenzen liggen in het matchen van deze lifestyle en jouw relatie met God?
Wil je graag wat ervaringen, ideeën en tips over een bepaald onderwerp krijgen?

Verlang je naar een diepere relatie met God in jouw dagen en nachten? De Bron van Levend water.
Heb je behoefte aan geloofsgesprekken om meer van God te ontdekken? Wil je graag door gebed bemoedigd en geholpen worden?

Of misschien staat jullie gezin wel aan het startpunt en groeit er op dit moment een klein prachtig mensje in je buik. En vraag je je nu je zwanger bent of wilt worden ineens af hoe je dat allemaal wilt gaan doen straks tijdens de geboorte en daarna, en ook nu tijdens of voor de zwangerschap? 


Come and sit...

My beloved

Meer info!

Heb jij kleine of grote vragen? Dan denk, kijk, luister, voel en praat en bid ik graag met je mee! Van vrouw tot vrouw gaan we samen in gesprek. Ik met mijn eigen opgedane ervaring in thema’s binnen Christelijk bewust & natuurlijk ouderschap, zwangerschap, geboorte geven, babymassage, voedzame voeding voor baby, kids en moeders, hoe ik door God meer en meer mijn eigen ding durfde te doen en mijn moederschap ging verweven met het plan van God voor vrouwen en moederschap in gebed, en Gods bedoeling voor het huwelijk tussen man&vrouw.

Tijdens een Come and sit sessie mag je me het hemd van het lijf vragen over hoe ik 'alles' doe en wat ik persoonlijk vind, ook de vragen die je eigenlijk niet durft te stellen. Ik zal vanuit mijn eigen ervaring antwoorden, mijn visie met je delen en tips geven als je die vraagt. Natuurlijk neem ik ook de verhalen van andere moeders mee, hun ervaringen zijn ook goud waard!

Maar vooral wil ik samen op zoek naar wat het antwoord voor jou is. Ook als het anders is dan de mijne! Samen kijken wat het beste bij jullie past. En waar ik het niet weet zal ik je richting geven naar anderen (blogs, sites, magazines, geboortewerkers, boeken, sprekers, specialisten etc.) toe die het wel weten. We gaan vooral op zoek naar jouw eigenheid in alle keuzes, jouw eigenheid in jouw visie en jouw leven. Want daar ga je echt wat aan hebben! Ook wil ik voor en met je bidden, zodat God de ruimte krijgt om persoonlijk tegen je te spreken en wanneer nodig: je vrij te zetten van wat je (nog) vasthoudt!

Een Come and sit sessie zal je helpen om de juiste richting te vinden en te groeien, samen met God!


the glory of womanhood

Ik wil EEN AFSPRAAK MAKEN!

'Wat was deze avond bijzonder zeg. Ik ben er nog stil van. Diepe verwondering en er is echt een verandering gestart. Deze sessie is voor mij levensveranderend geweest, dat weet ik nu al zeker! Dat God zo persoonlijk tot mij sprak... wauw. Dankjewel Jessica voor het zijn van de spil in dit moment! Je doet dit met zoveel rust en kalmte maar ook helder. En daarbij jouw wijsheid en ideeën over alles. Wat een kostbaar werk. Ik weet nu welke stappen ik mag zetten terwijl ik dit eerst echt niet kon zien!'
~ Danielle

Dit alles gaan we niet op eigen wijsheid doen. Een sessie begint met (een kort) gebed om God erbij uit te nodigen en Hem de leiding te geven. Daarna is er jouw verhaal en wat ik erin hoor en zie. Van hart tot hart in gesprek. Dan is er ruimte voor gebed voor jou en over jouw verhaal. 'Vader, wat wilt U zeggen tegen deze vrouw?' Come and sit... Luke 10:38-41


Wat, waar & hoe:

Een Come and sit sessie duurt 1,5 - 2 uur.
Op de bank met thee bij Mountain Green in Putten. 

Woon je te ver weg? Een sessie kan ook via online beeld! Geen probleem. Laat dit dan even weten bij jouw aanmelding.

Na aanmelding neem ik contact met je op om samen een moment in te plannen.

Tarief: €65,-

Dit tarief zien wij als investering en gift in onze bediening. Zijn de kosten echt een probleem? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@mountaingreen.nl
Dan overleggen we samen over de mogelijkheden. 

Je bent van harte welkom voor een Come and sit sessie. Tijdens deze sessie gaan we samen een kop thee drinken en hebben we tijd voor jouw verhaal. Voel je vrij een deel hiervan te delen, dat deel waarvan jij ervaart dat je even 'vastloopt' of waarover je vragen hebt.
Waar je het even niet weet en graag richting zou krijgen. Of dit nou een harts-zaak of iets heel praktisch is, dat maakt niet uit. 

De ervaring heeft geleerd dat wanneer jij jouw verhaal vertelt er beweging in ontstaat, ruimte en licht. Tijdens het luisteren naar je komen er een aantal dingen in mij op en deze deel ik natuurlijk met je! Al pratend komen we bij de inzichten en antwoorden die jij nodig hebt.

come and sit sessie

your story

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 48 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 48 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden