GA NAAR SESSIONS!

Word jij binnenkort moeder of ben je in de eerste jaren van jouw moederschap? Dan heb je vast gemerkt dat er best heel veel op je af komt. Veel om wat van te vinden en om iets mee te ‘moeten’. Vragen over wat je het beste kunt kiezen en waarom eigenlijk? Als zwangere vrouw en als mama krijg je te maken met heel veel keuzes, en voor alles lijkt wel wat te zeggen en iedereen heeft adviezen. Er zijn forums vol en internetpagina’s genoeg om dag en nacht door te spitten. Maar wat wil en vind je nou eigenlijk echt zelf? Wat hebben jij en jouw kindje(s) nou echt nodig? Wat leeft er in jouw moederhart? 

Loop jij rond met vragen, wil je graag meer informatie over een onderwerp, van hart tot hart iets delen? Of ben je misschien de enige in jouw omgeving die 'andere' keuzes wil maken? Over natuurlijk geboorte geven en moederen enzo.. Dan sta ik graag naast je. Om mijn ervaringen te delen, je te inspireren of kennis over te dragen... Zodat jij de keuzes kunt gaan maken die passen bij jouw moederschap.


moederhart sessions

motherhood

GA NAAR MOM DATE!

Kennis en inspiratie delen.

Een keer in de maand is er een MOM DATE bij Mountain Green. We komen samen om ons te laten inspireren over een moederschaps-onderwerp.
Door gesprekken, een lezing, workshop en andere mooie manieren. En omdat het gewoon fijn is om het moederschap te delen met andere vrouwen. Van hart tot hart. Natuurlijk op een fijne locatie met thee! In de winter rond de openhaard en in de zomer in de pluktuin. Kindjes die nog afhankelijk zijn van borstvoeding komen mee. Ben jij zwanger of mama van jonge kindjes? Kom jij ook? Je bent meer dan welkom!

ivm de covid-omstandigheden zijn de Mom dates NU ONLINE!


mom dates

motherhood

lees meer!

VROUW, ER LIGT GLORIE OP JOUW LEVEN!

WELKOM BIJ MASSAGEHUIS GLORIA. EEN PLEK OM TOT RUST TE KOMEN EN JEZELF LIEFDEVOL TE LATEN MASSEREN. 

GOED VOOR JEZELF ZORGEN IS EEN VORM VAN EER. MASSAGE IS EEUWEN OUD EN HEEFT HEEL VEEL GEZONDHEIDSVOORDELEN. HET MAAKT JE LEVEN FIJNER. JE BENT GEMAAKT OM TE STRALEN!

JE BENT VAN HARTE WELKOM VOOR EEN ONTSPANNINGSMASSAGE EN ZWANGERSCHAPSMASSAGE!

massagehuis gloria

vrouw

COMING SOON!

e-book
natural zwangerschap

COMING SOON!

E- book
moederhart van God

COMING SOON!

E-BOOK
monkey platters!