lees verder!

Telkens als een vrouw ontdekt wie ze is, wat ze kan en wat ze wil, als een vrouw in haar kracht gaat staan (zoals God het heeft bedoeld), dan komt haar hele gezin in de juiste bestemming! Bij Mountain Green geloven we dat het ontzettend waardevol en kostbaar is als we zorgen voor onze moederharten. Jij en jouw gezin zijn dat meer dan waard!

Daarom de Moederhart Sessies. Om stil te staan bij de authentieke vrouw die jij bent en om van daaruit keuzes te gaan maken. Want als mama 'moet' je best wel heel veel keuzes maken om voor je gezin te kunnen zorgen.

Herken jij je in een van de volgende punten:

Zou jij graag meer authentiek willen zijn in jouw moederschap en in het zijn van de vrouw die je bedoeld bent? 
Zit jij met vragen over (Christelijk) natuurlijk en/of bewust ouderschap? 
Ben je op zoek naar een lifestyle die meer past bij jouw visie? Of ben je juist op zoek naar die visie voor jezelf of jouw gezin? 
Verlang je ergens naar, zoals een meer natuurlijker en ontspannen ingericht leven? 
Zoek je meer puurheid in jouw 'zijn' maar vindt je dat reuze spannend of kun je het niet vinden?
Misschien twijfel je of het allemaal wel goed genoeg gaat? Zou je meer in vertrouwen willen leven?
Gaat er ineens een hele nieuwe wereld voor je open met de opkomende trend om bewuster en natuurlijker te gaan leven? En weet je niet wat jij daar mee wilt?

of...

Zoek je naar balans tussen jouw idealen en jouw real life?
Ben je 'de enige' binnen jouw familie of vrienden, buren en kennissen die bezig is met bewust & natuurlijk ouderschap? En vind je het daardoor lastig om te kiezen voor wat je echt wilt. Of heb je er daardoor behoefte aan om contact te hebben met (Christelijke) moeders die daar wel mee bezig zijn?
Zie je door de bomen het bos niet meer in ‘gezond’ voedingsland of welke draagdoek nou het beste draagt?
Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken om knopen door te hakken en keuzes te maken die goed passen bij de waarden en het hart van jullie gezin? 
Vind je het lastig om jouw nieuwe natuurlijke ontdekkingen en verlangens in het licht van de Schepper te zien? Vraag je je af waar de grenzen liggen en of er grenzen liggen in het matchen van deze lifestyle en jouw relatie met God?
Wil je graag wat ervaringen, ideeën en tips over een bepaald onderwerp krijgen?
Verlang je naar een diepere relatie met God in jouw moederschap? 
Heb je behoefte aan geloofsgesprekken om meer van God te ontdekken? Wil je graag door gebed bemoedigd en geholpen worden?

Of misschien staat jullie gezin wel aan het startpunt en groeit er op dit moment een klein prachtig mensje in je buik. En vraag je je nu je zwanger bent of wilt worden ineens af hoe je dat allemaal wilt gaan doen straks tijdens de geboorte en daarna, en ook nu tijdens of voor de zwangerschap? 


'als een vrouw in haar kracht gaat staan..'

Sta op

Ga naar sessies!

Heb jij kleine of grote vragen? Dan denk, kijk, luister, voel en praat en bid ik graag met je mee! Van vrouw tot vrouw gaan we samen in gesprek. Ik met mijn eigen opgedane ervaring in thema’s binnen Christelijk bewust & natuurlijk ouderschap, zwangerschap, geboorte geven (geboorteplan), babymassage, voedzame voeding voor baby, kids en moeders, hoe ik meer en meer mijn eigen ding durfde te doen en mijn moederschap ging  verweven met het plan van God voor vrouwen.

Ik met mijn enthousiasme om jou aan te moedigen authentiek te zijn! Zoals de Schepper jou schiep. En jij met jouw dromen, vragen, idealen en doelen, jouw gezin en jouw reallife. 

Je mag me het hemd van het lijf vragen over hoe ik alles doe en wat ik persoonlijk vind, ook de vragen die je eigenlijk niet durft te stellen. Ik zal vanuit mijn eigen ervaring antwoorden, mijn visie met je delen en tips geven als je die vraagt. Natuurlijk neem ik ook de verhalen van andere moeders mee, hun ervaringen zijn ook goud waard! Maar vooral wil ik samen op zoek naar wat het antwoord voor jou is. Ook als het anders is dan de mijne! Samen kijken wat het beste bij jullie past. En waar ik het niet weet zal ik je richting geven naar anderen (blogs, sites, magazines, geboortewerkers, boeken, sprekers, specialisten etc.) toe die het wel weten. We gaan vooral op zoek naar jouw eigenheid in alle keuzes, jouw eigenheid in jouw visie en jouw leven. Want daar ga je echt wat aan hebben! Ook kan ik voor en met je bidden.

Een moederhart sessie zal je zeker helpen om meer authentiek te zijn in jouw moederschap en vrouw zijn, samen met God!

Samen sterk!

Ja dit wil ik!

Wil je een langere tijd samen optrekken? Dat kan! We stappen dan samen in een 'Journey'

• keuze uit 3 of 6 maanden.
• om de week een session online of live
• Datums & tijd spreken we af na aanmelden
• Tarief: 3mnd €200,- / 6mnd €400,-

Moederhart journey

three

Ja dit wil ik!

We hebben via online beeld of in het echt 2x een goed gesprek over een door jouw gekozen onderwerp.

• 2x in een maand een sessie.
• Sessie duur: 90 minuten (2x)
• Datums & tijd spreken we af na aanmelden.
• Tarief: €65,- Online

1 maand sessies

two

Ja dit wil ik!

We hebben via online beeld of in het echt een goed gesprek over een door jou gekozen onderwerp!

•  Sessie duur: 90 minuten
•  Datum & tijd spreken we af na aanmelden.
•  Na aanmelden mail ik jou! 
• Tarief: € 35,- Online 

Moederhart sessie

one

'bij Mountain green vond ik de inspiratie die ik zocht' 

testimonials

De verhalen, gesprekken en de cursus Babymassage hebben mij gevormd en gaven veel stof tot nadenken. Mijn manier van leven en moederen is veranderd. Er is rust en zekerheid. Zo wil ik het doen!' ~ Jane

'de geboorte van mijn zoon ging zo fijn!. 

testimonials

"tijdens mijn eerste zwangerschap deed ik een Moederhart Journey van drie maanden. Ik was zoekende in een manier hoe ik het kon doen want ik merkte dat ik 'anders' dacht over dingen die ik in mijn omgeving zag..
De gesprekken in de journey hebben mij ontzettend geholpen! Samen naar de geboorte toe. En daardoor was de geboorte van mijn zoon zo fijn!
Het gehoord worden en echt zien wat ik bedoel.. niks raar vinden.. Het heeft me gesterkt om het op mijn manier te doen. Dankjewel Jessica! ~ Mirjam

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 24 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 24 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden