Ja, Ik ben erbij!

'Deze Mom date serie is voor jou als je dichter bij God wil leven in jouw moederschap! Als jij echt een partnership met Hem wilt aangaan. Om samen met Hem de dagen en de nachten door te gaan en dat je weet dat je op de juiste plek en tijd bent. Alles wat voelt als een droge woestijn wil Hij vullen met fris water!'

Er start er een Mom date serie! Tijdens drie avonden neem ik je mee in het beantwoorden van deze vragen. We gaan samen proeven van de Motherhood culture in het Koninkrijk (it's a special place!), en jij gaat daardoor stappen maken in jouw persoonlijke relatie met God. Temidden van alles wat jouw gezin van je vraagt. Als jouw hart vurig is en blijft, met passie voor Jezus en de missie die Hij voor je heeft, dan is dit niet alleen een een ontzettende zegen voor jezelf, maar ook voor jouw man en kinderen.


Deze Mom date serie vond plaats in mei 2021. Het heeft vele moederharten en gezinnen aangeraakt, een krachtige opwekking vanuit de huizen!

Had jij er graag bij willen zijn? Dan is er goed nieuws! De video's van alle live avonden zijn terug te kijken door jou! Zodat je het toch niet hoeft te missen. 

Je kunt deze Mom date serie in zijn geheel terug kijken via het besloten instagram account. Dit zijn drie video's van van ruim twee uur per sessie, en een aantal extra video's. Je houdt vier weken (van 2 juni t/m 30 juni) toegang tot dit account, in deze tijd kun je de video's op je eigen momenten bekijken.

Investering in jouw hart & leven: €39,95


'Toen hoorde ze de stem van YHWH, die door de tuin wandelde in de avondwind...'

Hoe wandel je samen met God door Eden? Hoe ga je in gesprek met God? Hoe versta je Zijn stem? En vooral... hoe doe je dat dag in dag uit, temidden van het moederschap wat mega veel van je vraagt? In een leven wat zo vol is en voor je geleefd wordt door je gezin, hoe ben je dan toch dicht bij God en hoe blijf je fris en vurig in jouw dagelijks (en nachtelijk) leven als moeder? Ben je vaak moe en niet de moeder waarvan je denk dat je die moet zijn, vind je het leven op deze manier zwaar en heb je er vaak geen plezier in? Of vraag jij je af wat jouw missie is met al dat 'gemoeder', en wat doe je daarnaast allemaal. Op welke plaatsen wil God dat je focus is? Wat heb jij te brengen in deze wereld, in dit moederschaps-seizoen?

Moeder zijn met God

Mom date 1

Ja, Ik ben erbij!

.

.


.


MEER INFO KOMT ERAAN!

Borstvoeding in het echte leven

Mom date 2

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 24 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 24 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden