Ja, ik ben erbij!

'Deze Mom date serie is voor jou als je dichter bij God wil leven in jouw moederschap! Als jij echt een partnership met Hem wilt aangaan. Om samen met Hem de dagen en de nachten door te gaan en dat je weet dat je op de juiste plek en tijd bent. Alles wat voelt als een droge woestijn wil Hij vullen met fris water!'

Er start er een Mom date serie! Tijdens drie avonden neem ik je mee in het beantwoorden van deze vragen. We gaan samen proeven van de Motherhood culture in het Koninkrijk (it's a special place!), en jij gaat daardoor stappen maken in jouw persoonlijke relatie met God. Temidden van alles wat jouw gezin van je vraagt. Als jouw hart vurig is en blijft, met passie voor Jezus en de missie die Hij voor je heeft, dan is dit niet alleen een een ontzettende zegen voor jezelf, maar ook voor jouw man en kinderen.


Deze Mom date serie vond plaats in mei 2021. Het heeft vele moederharten en gezinnen aangeraakt, een krachtige opwekking vanuit de huizen!

In het najaar van 2021 komt deel 2 van deze serie. Want er is meer!

Maar... deel 1 is terug te kijken! On demand, op jouw eigen momenten. De terugkijk-editie is open van 8 september tot 12 oktober 2021.

Er staat meer dan 7 uur video voor je klaar. Bakken en bakken met fris levend water.

Na aanmelding voor deze terugkijk editie van deel 1 ontvang je een mail met een link naar de video's!

Investering in jouw hart & leven: € 39,95


'Toen hoorde ze de stem van YHWH, die door de tuin wandelde in de avondwind...'

Hoe wandel je samen met God door Eden? Hoe ga je in gesprek met God? Hoe versta je Zijn stem? En vooral... hoe doe je dat dag in dag uit, temidden van het moederschap wat mega veel van je vraagt? In een leven wat zo vol is en voor je geleefd wordt door je gezin, hoe ben je dan toch dicht bij God en hoe blijf je fris en vurig in jouw dagelijks (en nachtelijk) leven als moeder? Ben je vaak moe en niet de moeder waarvan je denk dat je die moet zijn, vind je het leven op deze manier zwaar en heb je er vaak geen plezier in? Of vraag jij je af wat jouw missie is met al dat 'gemoeder', en wat doe je daarnaast allemaal. Op welke plaatsen wil God dat je focus is? Wat heb jij te brengen in deze wereld, in dit moederschaps-seizoen?

Moeder zijn met God, deel 1 terugkijken

Mom date 1

Ja, Ik ben erbij!

.

Er is veel te leren over de werking van voeding en wat dit doet met geest, ziel en lichaam. Bij ons mama's en bij onze kinderen. Waar voed jij je gezin mee? Zaai jij opbouw of afbraak?

Denkend vanuit de God gegeven kracht die in voeding zit, is dit een perfect onderwerp waarmee jij een mooie gezonde en stralende familie kan creëren, tot eer van Zijn Naam!

Zou jij graag willen weten wat je het beste kunt eten voor, tijdens en (de jaren) na jouw zwangerschap? Hoe voed je jezelf als moeder? En met welke hartsgesteldheid, met welke missie.

Zou jij graag meer willen weten over hoe je een gezin voed met voeding die echt opbouwend is? Voor jezelf en jouw kinderen. Dat je dit doet met vreugde en in vrijheid!

Er komt een Mom date aan over 'Echte voeding voor jouw gezin', waarin ik je een avond meeneem in dit mooie onderwerp. Ik ga vertellen vanuit mijn hart en passie en mijn eigen ervaringen in mijn gezin met voeding. Ook deel ik praktische tips en recepten met je! & stel je vragen.

Zodat jij dit daarna zelf gaat cultiveren in jouw gezin, in jouw huis en thuis.


Deze Mom date is gesloten, maar komt waarschijnlijk terug als video cursus!

Meer info: Coming soon!

Investering in jouw moederschap en kennis: €-'Je bent wat je eet' die uitspraak heb je vast wel eens gehoord. Het is een beetje schuurend, en als je het te letterijk neemt dan is het maar een rare uitspraak ;)
Ook kan het een gevoel van schuld geven, herken je dat?

Als mama's die leven met God is voeding een gebied waarin we ook vrij zijn, dus schuld is niet meer ons deel. Maar aan de andere kant is deze uitspraak wel voor een groot deel waarheid. Je zou het ook kunnen vertalen naar:

 'wat je zaait zal je oogsten'

Met ons moederhart dat het beste wil voor onze kinderen kan dit een beetje oncomfortabel voelen. "ik doe het vast niet goed genoeg'. Maar weetje, we zijn allemaal op reis en in ontwikkeling.
Voeding voor jouw gezin

Mom date 2

Ja, Ik ben erbij!

.

.


.


MEER INFO KOMT ERAAN!

Borstvoeding in het echte leven

Mom date 3

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 24 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 24 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden