coming soon!

Samen sterk!


meer info over tarieven en mogelijkheden verschijnt binnenkort!

motherheart sessions

motherhood

coming soon!

Kennis en inspiratie delen.

Een keer in de maand is er een MOM DATE bij Mountain Green. We komen samen om ons te laten inspireren over een moederschaps-onderwerp.
Door gesprekken, een lezing, workshop en andere mooie manieren. En omdat het gewoon fijn is om het moederschap te delen met andere vrouwen. Natuurlijk op een fijne locatie met thee! In de winter rond de openhaard en in de zomer in de pluktuin. Kindjes die nog afhankelijk zijn van borstvoeding komen mee. Ben jij zwanger of mama van jonge kindjes? Kom jij ook? Je bent meer dan welkom!

Meer info over datums, locaties & tickets verschijnt binnenkort.

mom dates

motherhood

coming soon!

oooooh.. do you see? The heavenly glow over her!

Een vrouw op het einde van haar zwangerschap. Vlak voor de overgang naar een nieuw seizoen. Leven groeit in haar, vol verwachting. Deze vrouw willen we bemoedigen, aanmoedigen, bekrachtigen. We willen haar verzorgen en bedienen. Want zwanger zijn is een heilige taak. We willen haar eren en liefhebben. We willen haar zegenen, woorden van leven over haar uit spreken. Als een kring van vrouwen om haar heen staan en voor haar bidden
.
Ben jij opzoek naar een liefdevol en waardevol alternatief voor een Babyshower? Wij verzorgen graag een Mothers Blessing ceremonie voor jullie!

meer info over tarieven en mogelijkheden verschijnt binnenkort!

mothers blessings

motherhood

lees mer!

babymassage is...
groeien in moederschap

lees meer!

babymassage is...
er zijn met aandacht

lees meer!

babymassage is...
kalmerend