lees meer

Telkens als een vrouw ontdekt wie ze is, wat ze kan en wat ze wil, vanuit rust en vrede met zichzelf... als een vrouw in haar kracht gaat staan, dan komt haar hele gezin in de juiste bestemming!
Jij en jouw gezin zijn dat meer dan waard!

Daarom ook Massagehuis gloria. Een plek om te ontspannen. Als vrouw, als moeder. Ook tijdens jouw zwangerschap ben je van harte welkom. Wist je dat een zwangerschapsmassage ontvangen heel erg goed is voor het kindje in jouw buik?

Vrouwen vinden het soms lastig om zichzelf zoiets als een massage te gunnen. Maar bedenk eens, wat voor rol jij speelt in het leven, van jezelf en van anderen? Jij als vrouw bent vaak het kloppende hart van alles. In jouw thuis en misschien je werk... Het is belangrijk om juist goed voor jezelf te zorgen. Want daarmee zorg je ook goed voor iedereen om je heen. Doe je jezelf tekort dan doe je uiteindelijk ook de mensen om je heen tekort. Daar zijn wij bij Mountain Green heel duidelijk over ;)

Vrouwen zijn kostbaar.
Vrouw, er ligt glorie op jouw leven!


Vrouw, er ligt glorie op jouw leven

woman

lees meer

Massage is een vorm van zorg voor elkaar die al bestaat sinds wij mensen er zijn. Aandacht en aanraken, zorg voor lichaam & ziel. We hebben het allemaal nodig. Een massage ontvangen is een zegen ontvangen!

Massage geeft veel gezondheidsvoordelen! Zoals een een sterkere weerstand, het stimuleert de bloedsomloop, het verwijderd afvalstoffen, en houd het lijf los en soepel. Massage helpt om stress los te laten, zowel uit je lijf als uit je hoofd. Van massage worden we rustig, ervaren we vrede en krijgen we nieuwe energie. Door een massage te ontvangen, die met liefde en toewijding uitgevoerd wordt, kom je weer tot jezelf. Je zakt letterlijk uit je hoofd en in je lijf. Als je het jezelf gunt om regelmatig een massage te ontvangen dan zul je merken wat een groot verschil het maakt in jouw leven. 

Bij Massagehuis Gloria masseren we vanuit een Christelijke levensvisie. Dat betekend dat massage gewoon massage is, en niet vermengd is met andere stromingen, invloeden of therapieën. Je kunt hier met een gerust hart komen en jezelf laten masseren.

Een massage bij Gloria begint met een voetenbad. In het water zijn kruiden en magnesiumzout gemengd. Dit voetenbad is rustgevend en voedend. Ondertussen maken we kennis en mag jij de bij jou passende massageolie uitkiezen. Aan de 100% natuurlijke massageolie voegen we enkele druppels Essentiële Olie toe. Oliën die passen bij jouw moment. Wij zien deze oliën als geschenken van God! Zoveel soorten met allemaal een andere werking. Wil jij dit niet, geef het gerust aan.

massage is goed voor geest, ziel & lichaam

zegen

ga naar massages

Wat leuk dat jij hier bent! Mijn naam is Willie van Steeg, moeder van twee volwassen kinderen en inmiddels mag ik samen met mijn man genieten van vijf kleinkinderen. Zorgen en verzorgen, dat is wat ik mijn leven lang al graag doe. Wellness en gezondheid zijn onderwerpen die vaak terug komen in mijn leven. Wat ruim dertig jaar geleden begon met aerobicslessen geven is uitgegroeid tot een brede interesse in het welzijn van vrouwen. Over voeding, beweging, verzorging, huisinrichting, het gebruik van essentiële oliën en massage. Ik heb verschillende massage certificaten behaald en in zomer 2020 kwam daar ook zwangerschapsmassage bij.

Vanuit het verlangen om meer te kunnen betekenen voor de vrouwen om mij heen ontstond Massagehuis Gloria. Een plek waar ik met aandacht, belangstelling, een luisterend oor en oprechte betrokkenheid jouw een fijn momenten van ontspanning mag geven. Omdat ik weet hoeveel waarde jij hebt! Als vrouw, als moeder... De naam van mijn Massagehuis kwam zo in mijn hart toen ik nadacht over dit idee. 'Het brengen van glorie', ook dat is goed voor jezelf zorgen. Zodat jij straalt en dat weer verder met je meeneemt. 

Je bent van harte welkom! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij Massagehuis Gloria. 

voorstellen

ja dat wil ik!

Een massage ontvangen is heel goed voor iedereen, maar als je zwanger bent is nog meer! Zwangerschapsmassage is goed voor jezelf en het kindje in jouw buik. Want hoe meer ontspannen mama is, hoe meer ontspannen het kindje zich voelt! Samen groeien in ontspanning.

ps, ook heel fijn te combineren met de Mothers Blessing (als cadeaubon).

• Vanaf 12 weken zwangerschap
• Voetenbad + 75 minuten massage
• Introductietarief €40,-

zwangerschapsmassage

three

ja dat wil ik!

Jouw ontspanningsmassage incl. voetenbad kun je uitbreiden met een gezichtsmassage en een voet & onderbeen massage. Zodat jouw hele lichaam tot rust komt en je nog wat langer mag blijven liggen onder de warme dekens. De gezichtsmassage geeft je een ontspannen en zachte uitstraling. Glorie! De voetmassage is ontspannend en helpt jouw lichaam bij allerlei processen. Je voelt je daarna als vernieuwd!

•Voetmassage & onderbeen massage
(20 minuten) €20,-
• Gezichtsmassage (20 minuten) €20,-
•Combi!Ontspanningsmassage,voet&onderbeen massage & gezichtmassage (60 minuten) €55,-

extra's

two

ja dat wil ik!

Een ontspanningsmassage bij Gloria is een massage van de rug, bovenarmen, en nek/schouder gebied. Voor de massage begint mag je plaats nemen in een fijne stoel, met jouw voeten in een verzorgend voetenbad met kruiden & magnesium. Ondertussen maken we kennis en kies jij de geur en of werking van de massageolie uit die bij jou moment past. Dan mag je gaan liggen op de verwarmde massagetafel en ontvang je jouw massage. Na de massage staat er nog een fris glas water voor je klaar.

• Voetenbad met kruiden & magnesium
• 30 minuten ontspanningsmassage
• Introductietarief: €25,-
uitbreiding met Gezichts of
Voetmassage €35,-

ontspanningsmassage

one

'Ik voel me vernieuwd!'

Ervaringen

'een beetje spannend vond ik het wel hoor. Om zomaar een massage te gaan ontvangen. Iets wat ik niet vaak doe. Maar eenmaal binnen, met mijn voeten in een heerlijk badje was ik snel op mijn gemak. Willie is een fijne vrouw, ontwapenend. en de sfeer die er was voelde open en ik kon mijzelf zijn. Ik voelde dat de massage met veel liefde werd uitgevoerd en daarna voelde ik me letterlijk vernieuwd. Ondanks het lome gevoel, voelde ik ook weer nieuwe energie door mijn lijf stormen. Ik kom snel nog eens! Bedankt Willie ~ Anna

Massages zijn mogelijk op werkdagen overdag (uitgezonderd maandag & woensdag).

Massages vinden plaats bij Massagehuis Gloria,
bezoekadres: Huybertsenweg 32, 3882 KB
Putten (gld). 

Let op: een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd, daarna zijn wij genoodzaakt om het volledige tarief in rekening te brengen.

Wil jij een massage boeken? Stuur een mail naar info@massagehuisgloria.nlOf neem contact op via whatsapp of bellen naar 0640435097

Willie reageert zo snel mogelijk op jouw bericht om een afspraak in te plannen!

Er zijn ook cadeaubonnen!
Stuur een mail naar:
info@massagehuisgloria.nl
om een bon te bestellen.

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren. Gaf jij de optie email aan, maar ontvang je niks? Wil je dan even jouw spam-inbox nakijken. Soms komt mijn mail daarin terecht. bedankt!

een massage boeken

yes!

'Het samenkomen met vrouwen, de buitenlucht en het groen, de beweging... Het verfrist me!'

Massagehuis Gloria is gestart met Woman fit! We gaan tijdens het zomerseizoen samen bewegen in de buitenlucht. Tijdens een eenvoudige maar effectieve workout werk jij aan het sterker, fitter en soepeler worden van jouw lijf. Niet voor de 'looks' (wat dat is lekker helemaal niet belangrijk), maar als iets wat we goed kunnen gebruiken in het leven van alledag. Jij in jouw vrouwelijke kracht, met een lijf dat voor je werkt!

Woman fit is geschikt voor elke vrouw. Het maakt niet uit of je veel sport of niet sport. Je kunt rustig beginnen wanneer je dit wilt,  je kunt jouw eigen weg zoeken met de oefeningen. Willie zal je hierin zien en begeleiden. De groep is een mix van allerlei niveau's en ervaringen.
We komen samen met alleen vrouwen in de sfeer die je kent van Massagehuis Gloria & Mountain Green. Geen sportschool-sfeer, geen muziek en geen spiegels. Maar de avondzon en het zingen van de vogels om je heen.

Je bent welkom zoals je bent!

Woman Fit is elke woensdagavond om 19.45 uur, in het groen tegenover Huybertsenweg 40 in Putten. Van te voren aanmelden is niet nodig, wel kun je in de appgroep komen. Daar wordt je op de hoogte gehouden van nieuws.
Voor deze groep meld je je aan door een mail te sturen naar info@massagehuisgloria.nl 
Het tarief voor elke les is €2,50
Je betaald alleen wanner je geweest bent.

Doe makkelijke kleding aan, neem een flesje water en een matje mee.

Ik zie je graag bij Woman fit!
Liefs Willie

Woman fit

healthy