lees meer

Telkens als een vrouw ontdekt wie ze is, wat ze kan en wat ze wil, vanuit rust en vrede met zichzelf... als een vrouw in haar kracht gaat staan, dan komt haar hele gezin in de juiste bestemming!
Bij Mountain Green geloven we dat het ontzettend waardevol en kostbaar is als we zorgen voor onszelf.
Jij en jouw gezin zijn dat meer dan waard!

Daarom ook Massagehuis gloria. Een plek om te ontspannen. Als vrouw, als moeder. Ook tijdens jouw zwangerschap ben je van harte welkom. Wist je dat een zwangerschapsmassage ontvangen heel erg goed is voor het kindje in jouw buik?

Vrouwen vinden het soms lastig om zichzelf zoiets als een massage te gunnen. Maar bedenk eens, wat voor rol jij speelt in het leven, van jezelf en van anderen? Jij als vrouw bent vaak het kloppende hart van alles. In jouw thuis en misschien je werk... Het is belangrijk om juist goed voor jezelf te zorgen. Want daarmee zorg je ook goed voor iedereen om je heen. Doe je jezelf tekort dan doe je uiteindelijk ook de mensen om je heen tekort. Daar zijn wij bij Mountain Green heel duidelijk over ;)

Vrouwen zijn kostbaar.
Vrouw, er ligt glorie op jouw leven!


Vrouw, er ligt glorie op jouw leven

woman

lees meer

Massage is een vorm van zorg voor elkaar die al bestaat sinds wij mensen er zijn. Aandacht en aanraken, zorg voor lichaam & ziel. We hebben het allemaal nodig. Een massage ontvangen is een zegen!

Massage geeft veel gezondheidsvoordelen! Zoals een een sterkere weerstand, het stimuleert de bloedsomloop, het verwijderd afvalstoffen, en houd het lijf los en soepel. Massage helpt om stress los te laten, zowel uit je lijf als uit je hoofd. Van massage worden we rustig, ervaren we vrede en krijgen we nieuwe energie. Door een massage te ontvangen, die met liefde en toewijding uitgevoerd wordt, kom je weer tot jezelf. Je zakt letterlijk uit je hoofd en in je lijf. Als je het jezelf gunt om regelmatig een massage te ontvangen dan zul je merken wat een groot verschil het maakt in jouw leven. 

Bij Massagehuis Gloria masseren we vanuit een Christelijke levensvisie. Dat betekend dat massage gewoon massage is, en niet vermengd is met andere stromingen, invloeden of therapieën. Je kunt hier met een gerust hart komen en jezelf laten masseren.

Een massage bij Gloria begint altijd met een voetenbad. In het water zijn kruiden en magnesiumzout gemend. Dit voetenbad is rustgevend en voedend. Ondertussen maken we kennis en mag jij de bij jouw passende massageolie uitkiezen. Aan de 100% natuurlijke massageolie voegen we enkele druppels Essentiële Olie toe. Olieen die passen bij jouw moment. Wij zien deze olieen als geschenken van God! Zoveel soorten met allemaal een andere werking.

massage is goed voor geest, ziel & lichaam

zegen

ga naar massages

Wat leuk dat jij hier bent! Mijn naam is Willie van Steeg, moeder van twee volwassen kinderen en inmiddels mag ik samen met mijn man genieten van vijf kleinkinderen. Zorgen en verzorgen, dat is wat ik mijn leven lang al graag doe. Wellness en gezondheid zijn onderwerpen die vaak terug kwamen in mijn leven. Wat ruim dertig jaar geleden begon met aerobicslessen geven is uitgegroeid tot een brede interesse in het welzijn van vrouwen. Over voeding, beweging, verzorging, het gebruik van essentiële oliën en massage. Ik heb verschillende massage certificaten behaald en eind zomer 2020 komt daar ook zwangerschapsmassage bij.

Vanuit het verlangen om meer te kunnen betekenen voor de vrouwen om mij heen ontstond Massagehuis Gloria. Een plek waar ik met aandacht, belangstelling, een luisterend oor en oprechte betrokkenheid jouw een fijn momenten van ontspanning mag geven. Omdat ik weet hoeveel waarde jij hebt! Als vrouw, als moeder... De naam van mijn Massagehuis kwam zo in mijn hart toen ik nadacht over dit idee. 'Het brengen van glorie', ook dat is goed voor jezelf zorgen. Zodat jij straalt en dat weer verder met je meeneemt. 

Je bent van harte welkom! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij Massagehuis Gloria. 

voorstellen

ja dat wil ik!

Een massage ontvangen is heel goed voor iedereen, maar als je zwanger bent is nog meer! Zwangerschapsmassage is goed voor jezelf en het kindje in jouw buik. Want hoe meer ontspannen mama is, hoe meer ontspannen het kindje zich voelt! Samen groeien in ontspanning.

ps, ook heel fijn te combineren met de Mothers Blessing ceremonie (als cadeaubon).

• Vanaf 12 weken zwangerschap
• Voetenbad + 60 minuten massage
• Introductietarief: €40,-

zwangerschapsmassage

three

ja dat wil ik!

Een gezichtsmassage geeft jouw een zachte en ontspannen uitstraling. Glorie!
Voor de massage begint mag je plaats nemen in een fijne stoel, met jouw voeten in een verzorgend voetenbad met kruiden & magnesium. Ondertussen maken we kennis en kies jij de geur en of werking van de massageolie uit die bij jou moment past. Na de massage staat er nog een fris glas water voor je klaar.

• Voetenbad + 20 minuten gezichtsmassage
• Introductietarief: €20,-
• Combi Ontspanning&gezicht massage €35,-

gezichtsmassage

two

ja dat wil ik!

Een ontspanningsmassage bij Gloria is een massage van de rug, bovenarmen, en nek/schouder gebied. Voor de massage begint mag je plaats nemen in een fijne stoel, met jouw voeten in een verzorgend voetenbad met kruiden & magnesium. Ondertussen maken we kennis en kies jij de geur en of werking van de massageolie uit die bij jou moment past. Na de massage staat er nog een fris glas water voor je klaar.

• Combineren met gezichtsmassage is mogelijk
• Voetenbad + 30 minuten masseren 
• Introductietarief: €25,-

ontspanningsmassage

one

'Ik voel me vernieuwd!'

Ervaringen

'een beetje spannend vond ik het wel hoor. Om zomaar een massage te gaan ontvangen. Iets wat ik niet vaak doe. Maar eenmaal binnen, met mijn voeten in een heerlijk badje was ik snel op mijn gemak. Willie is een fijne vrouw, ontwapenend. en de sfeer die er was voelde open en ik kon mijzelf zijn. Ik voelde dat de massage met veel liefde werd uitgevoerd en daarna voelde ik me letterlijk vernieuwd. Ondanks het lome gevoel, voelde ik ook weer nieuwe energie door mijn lijf stormen. Ik kom snel nog eens! Bedankt Willie ~ Anna

verzenden!

Massages zijn mogelijk op werkdagen overdag (uitgezonderd maandag & woensdag). Massages vinden plaats bij Massagehuis Gloria, adres: Huybertsenweg 32 Putten (gld). Wil jij een massage boeken? Vul onderstaand formulier in, en geef bij opmerkingen aan welke massage je kiest. Twijfel je nog over jouw keus of wil je even overleggen, geef dat gerust aan. Dan denken we met je mee! Willie neemt zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren. Gaf jij de optie email aan, maar ontvang je niks? Wil je dan even jouw spam-inbox nakijken. Soms komt mijn mail daarin terecht. bedankt!

een massage boeken

yes!