De cursus Babymassage zal je helpen om te groeien in het moederschap op jouw manier.

• Versterken van de band met jouw kindje.
• Samen de geboorte verwerken.
• Leren moederen vanuit jouw moederhart.
• Contact met andere moeders.
+ Babymassage & Gebed.

Moederschap

three

Kennis over hoe baby's werken en wat ze nodig hebben is een sleutel voor ontspanning.

• Kennis maakt je bewust van wat je doet.
• Wat zijn de echte behoefte van jouw kindje.
• Huilen, krampjes, optillen, slapen, onrust...
• Uitwisselen van ervaringen en tips.

kennis

two

Je leert jouw kindje te masseren op een veilige en liefdevolle manier.

•  Kalmerend voor jou & je kindje
•  Stimuleert de weerstand en groei
•  Verminderd huilen en ongemakken
• Stimuleert lichaamsbewustzijn en motoriek

massage

one

lees verder!

lees verder!

Babymassage is kalmerend en ontspannend voor jou en jouw kindje. Het stimuleert de ontwikkeling, weerstand en gezonde groei. Ook helpt het om lichamelijke ongemakken en veel huilen te verminderen en leert het kindje al vroeg de eigen grenzen kennen. Babymassage stimuleert een goede hechting tussen jou en jouw kindje. En door met alle aandacht en rust jouw baby te masseren leer je je kindje heel goed kennen. Babymassage is een ontzettend fijn moment voor jullie allebei!

De Babymassage cursus bij Mountain Green zal je helpen om te groeien in het moederschap op jouw manier.

'ik zal de vrede als een rivier naar haar toe laten stromen'

love

'tijdens de derde les begreep ik dat de onrust die mijn dochter had te maken kon hebben met de geboorte. Door de Babymassage heb ik geleerd hoe ik haar kan helpen hierbij. Ik heb voor mijn gevoel een compleet ander kindje mee naar huis genomen. Zo ontspannen, haar lijfje voelde zelfs veel zwaarder!'
~ gita

'Ik vond de cursus echt zo waardevol. Je biedt veel meer dan alleen de babymassage. Vooraf twijfelde ik of online wel zou werken, maar daar ben ik helemaal van terug gekomen. Ik vind het eigenlijk heel fijn om de massage op een moment te kunnen doen dat bij mij en mijn baby past. De contactmomenten via de online groep werkten goed. Je laat ook veel zien van ontspannen en liefdevol moederschap. Ik ga deze cursus aan alle nieuwe moeders die ik nog ga tegenkomen aanbevelen! En als er nog een kindje komt, dan begin ik op dag 1' ~ Marlot

'mijn baby is telkens heel ontspannen tijdens de massage. Hij groeit de afgelopen tijd heel goed! Ik merk dat de babymassage een positieve invloed heeft op hem en ons samen.' ~ sara

testimonials

'ik ben een moeder die altijd maar doorgaat. Deze cursus Babymassage zette mij stil. Ik werd me bewust van mooie dingen en het maakte iets nieuws in mij los. Een verdieping van mijn moederschap en in de band met mijn dochter. Door alle informatie bij de cursus heb ik veel nieuw inzichten. Ik ben heel dankbaar dat ik deze cursus heb gedaan!' ~ iris

lees verder!

Je leert de babymassage, stap voor stap, van top tot teen.

Je leert jouw kindje nog beter kennen.

Veel kennis & achtergrond informatie + tips!

Thema's zoals huilen, zintuigen, onrust, echte ontspanning, geboorteverwerking en nog veel meer komen aan bod.

Alles is gericht op rust, geborgenheid en ontspanning. In de sfeer die je kent van Mountain Green.

Een Online community met daarin regelmatig een extra video met meer inspiratie of kennis (bijvoorbeeld: babymassage & gebed).

Samen moeder zijn, elkaar zien, elkaar horen en elkaar inspireren. 

Geeft jou een zeker(der) moederhart.
Naar het hart van de Schepper!
wat kun je verwachten
van de cursus babymassage:

kindness

Toen mijn oudste dochter drie maanden was ging ik een cursus Babymassage doen, door een uitnodiging van een vriendin. Ik begon er met een beetje terughoudendheid aan, want ik wist niet zo goed waarom ik het ging doen en wat het precies was. Maar als snel ontdekte ik dat die ochtend Babymassage cursus in de week een soort anker voor me was in mijn nieuwe rol als moeder. Het samen zijn met andere moeders, samen delen en uitwisselen, de waardevolle tips en ideeën die ik kreeg in de lessen en in de massage. Wat deed het mijn kleine meisje goed! En mij ook.

Ik kan wel zeggen dat de cursus die ik toen deed voor mij een ommekeer was, of eigenlijk een startpunt, om te gaan moederen zoals ik het van binnen voelde, waar ik naar verlangde. Het heeft mij veel zekerder gemaakt en daardoor bracht het rust. Nu zijn we al weer acht jaar verder, en nog steeds doe ik met haar regelmatig de massage. Het kostbaarste moment van aandacht in de week! Sinds zes jaar ben ik gecertificeerd docent Babymassage en verzorg ik met veel liefde de cursus Babymassage bij Mountain Green. Ik heb al tientallen groepen, prive cursussen en online cursussen mogen verzorgen. Wat ben ik daar dankbaar voor! Want telkens weer zie ik welk verschil het maakt!

De Babymassage cursus die ik gemaakt heb blijkt een inspirerende en vaak ook levensveranderende cursus te zijn voor alle baby-mama's en hun baby's, of het nou de eerste of de vierde is. Ik zie je graag bij de cursus! Je bent meer dan welkom.

hoi! Mijn naam is Jessica

Over de docent

ben je (nog) zekerder in jouw moederschap met God.

Na de curus...

weet je wat baby's in de basis nodig hebben en hoe ze werken.

Na de cursus...

weet jij hoe je je kindje kunt helpen om te ontspannen.

Na de cursus...

heb je iets in handen waarmee jij je kindje helpt het beste in zichzelf naar boven te halen.

Kun je jouw baby masseren. veilig en liefdevol.

heb je een kostbaar en leuk ritueel ontwikkeld in het leven met jouw kindje.

De online Babymassagecursus 'On demand'!

Met deze online cursus leer jij stap voor stap de Babymassage van Mountain Green, samen met jouw kindje! Op jouw eigen tempo en momenten.

Ook neem ik je door het e-book mee in thema's zoals huilen, krampjes, geboorte verwerken, ontspannen optillen & dragen, slaapjes, welke massageoliën, hoe krijg je ontspanning (en wat is dat precies) en ga je nadenken over wat er leeft in jouw moederhart.

Deze cursus zit vol met bruikbare en onmisbare tips & inzichten, voor nu en later!

Voor veel moeders (en hun baby) die jouw voorgingen is deze cursus levensveranderend geweest.

• Je ontvangt de cursus in mooie rustige
video's (10+ videolessen)
• Je ontvangt het e-book Babymassage 
• Alles in de sfeer en (Christelijke)visie die je kent van Mountain Green.
• On demand! Je kunt direct beginnen & onbeperkt toegang

'Deze cursus zal zijn als een rivier van vrede in jouw nieuwe seizoen en in het leven van jouw kindje. Een stevig fundament voor een eerste jaar in vrede. Ik kan niet wachten om alles met je te delen!' ~ Jessica

Tarief: €65,-

babymassage online

two

De online Babymassagecursus met Livesessies en Motherhood support!

Lijkt je het fijn om de Babymassagecursus samen met Jessica en een aantal andere mama's -met baby te doen? Dan is dit perfect voor jou!

Je ontvangt de gehele online cursus zoals dat bij de 'on demand' cursus beschreven staat.
Daarbij kom je in een besloten (fijne & kleine!) online groep terecht waar we samen de cursus doorgaan. Hier neemt Jessica jullie in 6 weken stap voor stap mee door de Babymassage. Deze groep is er speciaal voor deze cursus. Motherhood support!

In deze motherhood-groep zijn vier live(online) sessies met Jessica, waarin je nog meer achtergrond, inspiratie, inzichten en bemoediging krijgt. Een ontzettend waardevolle aanvulling op de cursus! Ook bespreken we elke livesessie een onderwerp zoals: huilen, geboorteverwerking, massage & gebed, vrede vinden in het eerste jaar en nog veel meer!
Jessica gaat je helpen om dit alles te verweven in jouw (nieuw) moederschap.
Natuurlijk zal alles vanuit Bijbels perspectief en aan de voeten van Jezus zijn.
Je kunt tijdens deze sessies of op elk ander moment al jouw vragen stellen. Dat hoeft niet alleen over Babymassage te gaan maar mag over alles wat je tegen komt in deze eerste tijd met jouw baby. 

De Motherhood support en de livesessies vinden plaats in een besloten Facebookgroep. Tijdens de livesessies komt Jessica in beeld, jij kunt meekijken maar komt zelf niet in beeld. Je kunt reageren en meepraten via de chat. Alles wordt als video opgeslagen waardoor je het op een ander moment terugkijken kan.

Deze cursus loop van: 29 mei
t/m 3 juli. De livesessies zijn op: 5, 12, 19, 26 juni van 20.00-21.15 uur
Tarief: 110,-


Babymassage + live

One

gesloten.

Waarom is de cursus online?

De ervaring heeft geleerd dat het voor zowel de baby als de mama een stuk rustiger is om de Babymassage in eigen vertrouwde en veilige huis te doen. Het is in het voordeel van het proces van wennen aan - en het resultaat van de massage. 

Ben ik verplicht om ook deel te nemen aan de community & live sessies bij de 'On demand' cursus?

Nee, dit is een keus die je zelf maakt. Je krijgt toegang tot deze groep maar je bent vrij om daar wel of geen gebruik van te maken.

Hoelang blijf ik toegang houden tot de cursus?

Je blijft onbeperkt toegang houden tot de video's & het e-book.
Jouw deelname aan de Online community via Facebook regel je zelf. Je mag daar zo lang blijven als je wilt! Let op: de Motherhood support (fb)groep is voor een beperkte tijd beschikbaar. Zolang deze cursus loopt. Daarna is er de community, en je behoud de video's en het e-book. 

Zit ik met de Online cursus vast aan dagen en tijden?

Nee! Na aanmelding heb je direct (binnen 48 uur) toegang tot de cursus & kun je daar op je eigen momenten mee bezig.
Eventuele live momenten in de Online community worden van te voren aangegeven. Kun je hier niet bij zijn? Alles blijft bewaard in de groep, terug kijken kan altijd!

HEB Jij andere VRAGEN OVER DE CURSUS BABYMASSAGE OF JOUW AANMELDING? STUUR EEN MAIL NAAR:

jessica@mountaingreen.nl

Welke leeftijd moet mijn baby hebben om mee te kunnen doen?

Babymassage is veilig vanaf de eerste dag. Meestal voelen moeders zichzelf vanaf een week of 4 -6 weer oke genoeg om te starten met deze cursus. De cursus Babymassage kun je het beste doen voordat je kindje kan kruipen. Daarna kun je nog jaren doorgaan met masseren, maar het aanleren ervan doe het het beste voor kruipleeftijd. Kort samengevat: ergens tussen de 4-6 weken en kruipleeftijd is ideaal. Maar het gebeurd ook dat er kindjes van 1 jaar meedoen! Je bent van harte welkom.

Ik heb de "On demand / Online' cursus maar nu ik zie dat de groepscursus begint wil ik dat liever doen. Kan dat?

Natuurlijk kan dat! Je kunt jouw Babymassage in dit geval upgraden naar de cursus + Motherhood (&live sessies). Je meld je dan opnieuw aan via deze pagina, maar vermeld in 'Opmerkingen' duidelijk dat je wilt upgraden en op welke naam + email adres je de On demand cursus hebt staan. Dan komt het goed. Je ontvangt dan een factuur met het resterende bedrag.

Mijn kindje is nog niet geboren, kan ik nu ook al de cursus doen?

Ja, dat kan zeker! Wat prachtig dat je er over nadenkt om je op deze manier voor te bereiden op de komst van je kindje. Je kunt de massage oefenen op een knuffel oid, alles al rustig tot je nemen (ook de gouden extra info en kennis etc!) en wanneer je kindje er dan is kun je met deze schat in je moederhart heerlijk beginnen. Je kunt altijd terugvallen op de video's en het e-book. De aanvullende info rondom de massage zal zeker in je voordeel zijn voor een geboorte en start in vrede!

Is deze cursus passend bij mijn Christelijke geloof?

Ja, de cursus Babymassage en de massage op zich wordt gegeven vanuit een Christelijke visie. Vaak worden massages vermengd met paranormale invloeden en therapieën, dat is bij Mountain Green absoluut niet het geval. De massage is bij ons gewoon massage. Babymassage past ontzettend goed bij de inspiratie die de Bijbel geeft over liefde en vertrouwen, zorg en opvoeding. We doen alles zittend aan de voeten van Jezus, want dat is waar de echte vrede vandaan komt.

Welke leeftijd moet mijn baby hebben om mee te kunnen doen?

Babymassage is veilig vanaf de eerste dag. Meestal voelen moeders zichzelf vanaf een week of 4 -6 weer oke genoeg om te starten met deze cursus. De cursus Babymassage kun je het beste doen voordat je kindje kan kruipen. Daarna kun je nog jaren doorgaan met masseren, maar het aanleren ervan doe het het beste voor kruipleeftijd. Kort samengevat: ergens tussen de 4-6 weken en kruipleeftijd is ideaal. Maar het gebeurd ook dat er kindjes van 1 jaar meedoen! Je bent van harte welkom.

meest gestelde vragen

Babymassage