lees meer

De cursus Babymassage zal je helpen om te groeien in het moederschap op jouw manier.

• Versterken van de band met jouw kindje.
• Samen de geboorte verwerken.
• Leren moederen vanuit jouw moederhart.
• Contact met andere moeders.
+ Babymassage & Gebed.

Moederschap

three

lees meer

Kennis over hoe baby's werken en wat ze nodig hebben is een sleutel voor ontspanning.

• Kennis maakt je bewust van wat je doet.
• Wat zijn de echte behoefte van jouw kindje.
• Huilen, krampjes, optillen, slapen, onrust...
• Uitwisselen van ervaringen en tips.

kennis

two

lees meer

Je leert jouw kindje te masseren op een veilige en liefdevolle manier.

•  Kalmerend voor jou & je kindje
•  Stimuleert de weerstand en groei
•  Verminderd huilen en ongemakken
• Stimuleert lichaamsbewustzijn en motoriek

massage

one

lees meer!

Babymassage is kalmerend en ontspannend voor jou en jouw kindje. Het stimuleert de ontwikkeling, weerstand en gezonde groei. Ook helpt het om lichamelijke ongemakken en veel huilen te verminderen en leert het kindje al vroeg de eigen grenzen kennen. Babymassage stimuleert een goede hechting tussen jou en jouw kindje. En door met alle aandacht en rust jouw baby te masseren leer je je kindje heel goed kennen. Babymassage is een ontzettend fijn moment voor jullie allebei!

De Babymassage cursus bij Mountain Green zal je helpen om te groeien in het moederschap op jouw manier.

'ik zal de vrede als een rivier naar haar toe laten stromen'

love

'tijdens de derde les begreep ik dat de onrust die mijn dochter had te maken kon hebben met de geboorte. Door de Babymassage heb ik geleerd hoe ik haar kan helpen hierbij. Ik heb voor mijn gevoel een compleet ander kindje mee naar huis genomen. Zo ontspannen, haar lijfje voelde zelfs veel zwaarder!'
~ gita

'Ik vond de cursus echt zo waardevol. Je biedt veel meer dan alleen de babymassage. Vooraf twijfelde ik of online wel zou werken, maar daar ben ik helemaal van terug gekomen. Ik vind het eigenlijk heel fijn om de massage op een moment te kunnen doen dat bij mij en mijn baby past. De contactmomenten via de online groep werkten goed. Je laat ook veel zien van ontspannen en liefdevol moederschap. Ik ga deze cursus aan alle nieuwe moeders die ik nog ga tegenkomen aanbevelen! En als er nog een kindje komt, dan begin ik op dag 1' ~ Marlot

'mijn baby is telkens heel ontspannen tijdens de massage. Hij groeit de afgelopen tijd heel goed! Ik merk dat de babymassage een positieve invloed heeft op hem en ons samen.' ~ sara

testimonials

'ik ben een moeder die altijd maar doorgaat. Deze cursus Babymassage zette mij stil. Ik werd me bewust van mooie dingen en het maakte iets nieuws in mij los. Een verdieping van mijn moederschap en in de band met mijn dochter. Door alle informatie bij de cursus heb ik veel nieuw inzichten. Ik ben heel dankbaar dat ik deze cursus heb gedaan!' ~ iris

Je leert de babymassage, stap voor stap, van top tot teen.

Je leert jouw kindje nog beter kennen.

Veel kennis & achtergrond informatie + tips!

Thema's zoals huilen, zintuigen, onrust, echte ontspanning, geboorteverwerking en nog veel meer komen aan bod.

Alles is gericht op rust, geborgenheid en ontspanning. In de sfeer die je kent van Mountain Green.

Een Online community met daarin regelmatig een extra video met meer inspiratie of kennis (bijvoorbeeld: babymassage & gebed).

Samen moeder zijn, elkaar zien, elkaar horen en elkaar inspireren. 

Geeft jou een zeker(der) moederhart.

Naar het hart van de Schepper!
wat kun je verwachten
van de cursus babymassage:

kindness

Toen mijn oudste dochter drie maanden was ging ik een cursus Babymassage doen, door een uitnodiging van een vriendin. Ik begon er met een beetje terughoudendheid aan, want ik wist niet zo goed waarom ik het ging doen en wat het precies was. Maar als snel ontdekte ik dat die ochtend Babymassage cursus in de week een soort anker voor me was in mijn nieuwe rol als moeder. Het samen zijn met andere moeders, samen delen en uitwisselen, de waardevolle tips en ideeën die ik kreeg in de lessen en in de massage. Wat deed het mijn kleine meisje goed! En mij ook.

Ik kan wel zeggen dat de cursus die ik toen deed voor mij een ommekeer was, of eigenlijk een startpunt, om te gaan moederen zoals ik het van binnen voelde, waar ik naar verlangde. Het heeft mij veel zekerder gemaakt en daardoor bracht het rust. Nu zijn we al weer vijf jaar verder, en nog steeds doe ik met haar regelmatig de massage. Het kostbaarste moment van aandacht in de week! Sinds vier jaar ben ik gecertificeerd docent Babymassage en verzorg ik met veel liefde de cursus Babymassage bij Mountain Green. Ik heb al tientallen groepen, prive cursussen en online cursussen mogen verzorgen. Wat ben ik daar dankbaar voor! Want telkens weer zie ik welk verschil het maakt!

De Babymassage cursus die ik gemaakt heb blijkt een inspirerende en vaak ook levensveranderende cursus te zijn voor alle baby-mama's en hun baby's, of het nou de eerste of de vierde is. Ik zie je graag bij de cursus! Je bent meer dan welkom.

hoi! Mijn naam is Jessica

Over de docent

ben je (nog) zekerder in jouw moederschap.

Na de curus...

weet je wat baby's in de basis nodig hebben en hoe ze werken.

Na de cursus...

weet jij hoe je je kindje kunt helpen om te ontspannen.

Na de cursus...

heb je iets in handen waarmee jij je kindje helpt het beste in zichzelf naar boven te halen.

Kun je jouw baby masseren. veilig en liefdevol.

heb je een kostbaar en leuk ritueel ontwikkeld in het leven met jouw kindje.

Ja ik doe mee!

Babymassagecursus, met Online groep & waardevolle inspiratiesessie!

Met deze online cursus leer jij stap voor stap de Babymassage van Mountain Green, samen met jouw kindje!

Tijdens 5 live (online) Inspiratiesessie neem ik je mee in thema's zoals huilen, krampjes, geboorte verwerken, ontspannen optillen & dragen, slaapjes, welke massageoliën, hoe krijg je ontspanning (en wat is dat precies), Babymassage & Gebed en ga je nadenken over wat er leeft in jouw moederhart.

In de besloten online groep (facebook) kun jij al jouw vragen stellen, er wordt regelmatig extra info, ervaringen en kennis gedeeld door Jessica en hier ontmoet je andere baby-moeders.

Deze cursus zit vol met bruikbare en onmisbare tips & inzichten, voor nu en later!

Wat een geweldig fundament leg je op deze manier als start van het leven van jouw kindje, jouw (nieuwe) moederschap en jullie relatie samen! Wauw!

Voor veel moeders (en hun baby) die jouw voorgingen is deze cursus levensveranderend geweest.


babymassage
'Een eerste jaar in vrede!'

De cursus

Tarief: €125-

waarde: €250,-

'De cursus zit VOL mooie inzichten over moederschap & informatie over hoe je ontspannen kunt omgaan met jouw baby. Waardevol in deze nieuwe periode! En een rivier van rust voor jouw moederhart. Ik kan niet wachten om dit alles met jou te delen!
Een curus perfect passend voor in een tijd zoals deze.
ik geloof dat het een zegen voor je zal zijn!' -Jessica

Start 20 september 2021 t/m 25 oktober 2021

4 live (online) Inspiratiesessies in de besloten groep met Jessica, 20&27 september, 4&11 oktober 20.00-21.15 uur.

+ 1 extra livesessie (online) voor laatste vragen & inspiratie op maandag 25 oktober.

• Je ontvangt de Online cursus in mooie rustige video's (10+ videolessen) waar je elke week een massage van leert op jouw eigen momenten. Daarna komen we weer samen tijdens de inspiratiesessies.

• Je ontvangt het e-book Babymassage. we gaan er tijdens de cursus en de sessies samen doorheen.

• Alles is in de sfeer en visie die je kent van Mountain Green.

Alle livesessies zijn op elk moment terug te kijken. Alles wordt opgeslagen in de groep. je hoeft niks te missen als je er niet bij kunt zijn (of voor een gedeelte).

Na aanmelding ontvang je een mail met daarin toegang tot de besloten babymassage groep die hoort bij deze cursus.

Ja ik doe mee!

De online Babymassagecursus, 'on demand'! 

Met deze online cursus leer jij stap voor stap de Babymassage van Mountain Green, samen met jouw kindje! Op jouw eigen tempo en momenten.

Ook neem ik je door het e-book mee in thema's zoals huilen, krampjes, geboorte verwerken, ontspannen optillen & dragen, slaapjes, welke massageoliën, hoe krijg je ontspanning (en wat is dat precies) en ga je nadenken over wat er leeft in jouw moederhart.

Je kunt gebruik maken van de Online Babymassage community, waar je vragen kunt stellen, er regelmatig meer info en kennis gedeeld wordt door Jessica en waar je andere baby-moeders ontmoet.

Deze cursus zit vol met bruikbare en onmisbare tips & inzichten, voor nu en later!

Voor veel moeders (en hun baby) die jouw voorgingen is deze cursus levensveranderend geweest.

• Je ontvangt de cursus in mooie rustige video's (10+ videolessen)
• Je ontvangt het e-book Babymassage 
• Alles in de sfeer en visie die je kent van Mountain Green.
• Toegang tot de Online Babymassage community (facebook).
• On demand! Je kunt direct beginnen & onbeperkt toegang
ps. Wil jij samen met een groep door de cursus heen, zodat je door elkaar gemotiveerd wordt en je nog veel meer inspiratie, kennis en ervaringen krijgt van Jessica? Doe dan mee met de groepscursus die start op 20 september.

babymassage
'Een eerste jaar in vrede!'

Online Cursus

Nu €65,-

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 24 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 24 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden