lees meer

De cursus Babymassage zal je helpen om te groeien in het moederschap op jouw manier.

• Versterken van de band met jouw kindje
• Samen de geboorte verwerken.
• Leren moederen vanuit jouw moederhart.
• Contact met andere moeders.

Moederschap

three

lees meer

Kennis over hoe baby's werken en wat ze nodig hebben is een sleutel voor ontspanning.

• Kennis maakt je bewust van wat je doet.
• Elke les bespreken we een thema.
• Huilen, krampjes, optillen, slapen, onrust..
• Uitwisselen van ervaringen en tips.

kennis

two

lees meer

Je leert jouw kindje te masseren op een veilige en liefdevolle manier.

•  Kalmerend voor jou & je kindje
•  Stimuleert de weerstand en groei
•  Verminderd huilen en ongemakken
• Stimuleert lichaamsbewustzijn en motoriek

massage

one

ja dat wil ik!

Babymassage is kalmerend en ontspannend voor jou en jouw kindje. Het stimuleert de ontwikkeling, weerstand en gezonde groei. Ook helpt het om lichamelijke ongemakken en veel huilen te verminderen en leert het kindje al vroeg de eigen grenzen kennen. Babymassage stimuleert een goede hechting tussen moeder en kind. En door met alle aandacht en rust jouw baby te masseren leer je hem heel goed kennen. Babymassage is een ontzettend fijn moment voor jullie allebei!

De Babymassage cursus bij Mountain Green zal je helpen om te groeien in het moederschap op jouw manier.

'ik zal de vrede als een rivier uit haar laten stromen'

love

'tijdens de derde les begreep ik dat de onrust die mijn dochter had te maken kon hebben met de geboorte. Door de Babymassage heb ik geleerd hoe ik haar kan helpen hierbij. Ik heb voor mijn gevoel een compleet ander kindje mee naar huis genomen. Zo ontspannen, haar lijfje voelde zelfs veel zwaarder!'
~ gita

'Ik vond de cursus echt zo waardevol. Je biedt veel meer dan alleen de babymassage. Vooraf twijfelde ik of online wel zou werken, maar daar ben ik helemaal van terug gekomen. Ik vind het eigenlijk heel fijn om de massage op een moment te kunnen doen dat bij mij en mijn baby past. De contactmomenten via de online groep werkten goed. Je laat ook veel zien van ontspannen en liefdevol moederschap. Ik ga deze cursus aan alle nieuwe moeders die ik nog ga tegenkomen aanbevelen! En als er nog een kindje komt, dan begin ik op dag 1' ~ Marlot

'mijn baby is telkens heel ontspannen tijdens de massage. Hij groeit de afgelopen tijd heel goed! Ik merk dat de babymassage een positieve invloed heeft op hem en ons samen.' ~ sara

testimonials

'ik ben een moeder die altijd maar doorgaat. Deze cursus Babymassage zette mij stil. Ik werd me bewust van mooie dingen en het maakte iets nieuws in mij los. Een verdieping van mijn moederschap en in de band met mijn dochter. Door alle informatie bij de cursus heb ik veel nieuw inzichten. Ik ben heel dankbaar dat ik deze cursus heb gedaan!' ~ iris

Je leert de babymassage, stap voor stap, van top tot teen.

Thema's zoals huilen, optillen, zintuigen, onrust, geboorteverwerking en nog veel meer komen aan bod.

Alles is gericht op rust, geborgenheid en ontspanning.
    
De cursus is verpakt in de Natural sfeer die je kent van Mountain Green.

Je ontvangt het BABYMASSAGE(e-)BOEK!

Het zit BOMVOL mooie inzichten over moederschap en informatie over hoe je ontspannen kunt omgaan met jouw baby. Waardevol in deze nieuwe periode!

Samen moeder zijn, elkaar zien, elkaar horen en elkaar inspireren. 

wat kun je verwachten
van de cursus babymassage:

kindness

Toen mijn oudste dochter drie maanden was ging ik een cursus Babymassage doen, door een uitnodiging van een vriendin. Ik begon er met een beetje terughoudendheid aan, want ik wist niet zo goed waarom ik het ging doen en wat het precies was. Maar als snel ontdekte ik dat die ochtend Babymassage cursus in de week een soort anker voor me was in mijn nieuwe rol als moeder. Het samen zijn met andere moeders, samen delen en uitwisselen, de waardevolle tips en ideeën die ik kreeg in de lessen en in de massage. Wat deed het mijn kleine meisje goed! En mij ook. Ik kan wel zeggen dat de cursus die ik toen deed voor mij een ommekeer was, of eigenlijk een startpunt, om te gaan moederen zoals ik het van binnen voelde, waar ik naar verlangde. Het heeft mij veel zekerder gemaakt en daardoor bracht het rust. Nu zijn we al weer vijf jaar verder, en nog steeds doe ik met haar regelmatig de massage. Het kostbaarste moment van aandacht in de week! Sinds drie jaar ben ik gecertificeerd docent Babymassage en verzorg ik met veel liefde de cursus Babymassage bij Mountain Green. Ik heb al tientallen groepen, prive cursussen en online cursussen mogen verzorgen. Wat ben ik daar dankbaar voor! De Babymassage cursus die ik gemaakt heb blijkt een inspirerende en vaak ook levensveranderende cursus te zijn voor alle baby-mama's en hun baby's, of het nou de eerste of de vierde is. Ik zie je graag bij de cursus! Je bent meer dan welkom.

hoi! Mijn naam is Jessica

Over de docent

ja dat wil ik!

De cursus Babymassage van Mountain Green live doen? In het echt op de massagematjes, met een groep andere moeders... Dat kan! Je bent van harte welkom. Nodig jij minimaal drie baby-moeders uit? Dan gaan we van start! Deze cursus kan bij jouw thuis of bij Mountain Green (of op een andere locatie). We gaan in vier lessen van 1,5 uur de massage & alle info tot ons nemen. Aan het eind van deze cursus heb jij de volledige Babymassage geleerd en kun je er zelf verder mee. Je ontwikkeld een kostbaar momentje met jouw kindje en trekt een maand lang op met moeders in hetzelfde seizoen als jij. Er komen regelmatig nieuwe of diepere vriendschappen uit voort!

• Volledige cursus Babymassag & het e-book!
• Ochtend: donderdag of zaterdag
• Vanaf 4 personen - max. 6 personen
• Vier lessen van Jessica, bij jouw thuis of op locatie. Stel al je vragen & samen moeder zijn
• Je ontvangt een potje 100% natural  & biologische (BD) Massageolie!
• Evt reis/parkeerkosten in overleg
• Tarief: €120,- pp

BABYMASSAGE CURUS
LIVE

three

ja dat wil ik!

Een waardevolle cursus, voor in het eerste jaar met jouw kindje! Babymassage geeft heel veel meer diepgang in de band met jouw kindje, voor nu en later. En... "Alle oorsprongen van het leven komen uit het hart' zegt de Bijbel. Daarom gaan wij ook kijken naar ons eigen hart. Wat leeft daarin aan verlangens, dromen, wensen voor onze kindjes. Hoe kunnen we authentiek moederen en vanuit intuitie. Dicht bij jezelf blijven. Zoals je bedoelt bent, als mama voor jouw kindje! Zes weken lang trekken we samen op in een Online groep, waarbij Jessica deelt aan ervaringen, voorbeelden, inspiratie. Gouden sleutels! Deze cursus geeft je meer (zelf)vertrouwen in jouw moederschap! En dat samen met die fijne Babymassage... Een geschenk voor het leven!

• Volledige cursus Babymassage inclusief alle video's, bonus video's & het e-book! We gaan er samen stap voor stap door heen in zes weken.
• 4 x 1 uur Live (online) Inspiratie Sessies in de groep met Jessica!
Extra: Ontspanningsoefening voor mama's.
• Startdatum: 1 oktober 2020
• Tarief €140,- 

BABYMASSAGE & MOEDERHART Online

two

ja dat wil ik!

De Mountain Green cursus Babymassage online! Deze cursus doe je thuis, geborgen samen met jouw kindje. Je ontvangt de volledige cursus in 10 mooie en rustige video's. Ook ontvang je het e-book Babymassage, geschreven door Jessica, met daarin een schat aan informatie & inspiratie. Deze cursus ademt de 'natural sfeer' zoals je die kent van Mountain Green. Een unieke Babymassage cursus!

• De volledige cursus Babymassage op jouw eigen tijd, plaats en tempo.
• Geschikt voor baby's vanaf dag 1 tot kruipleeftijd oud. Daarna kun je nog jaren doorgaan met masseren!
Inclusief video's, bonus video's en het e-book!
• Een mooie cursus om de Babymassage te leren en een diepere band met jouw kindje te ontwikkelen, en meer ontspanning!
• Geen extra begeleiding / Inspiratie Sessies, maar een mailtje sturen met een vraag mag altijd.
• Na aanmelden ontvang je jouw toegang tot de cursus binnen 48 uur op de mail.
• Ontspanning, massagetechniek, kennis, vrede
• Tarief: €85,-

BABYMASSAGE CURSUS ONLINE

one

ben je (nog) zekerder in jouw moederschap.

Na de curus...

weet je wat baby's in de basis nodig hebben en hoe ze werken.

Na de cursus...

weet jij hoe je je kindje kunt helpen om te ontspannen.

Na de cursus...

heb je iets in handen waarmee jij je kindje helpt het beste in zichzelf naar boven te halen.

Kun je jouw baby masseren. veilig en liefdevol.

heb je een kostbaar en leuk ritueel ontwikkeld in het leven met jouw kindje.

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen twee werkdagen een email met meer info  &  een mail met de factuur. DEZE FACTUUR KUNT JE BETALEN MET IDEAL.

IK KIJK ER NAAR UIT JE BINNENKORT TE ONTMOETEN!

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden. Ontzettend leuk!

Je ontvangt binnen 48 uur een mail met meer informatie. Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden

Hoeveel tijd per week ben ik bezig met de cursus?

Op de start datum opent de online groep, waarin je berichten leest en waar er 1x in de week een uurtje Live moment is ( wat ook later terug te kijken is). Verder ga je zelf thuis op jouw eigen moment(en) de Babymassage oefenen en alles uit de cursus doorlezen en bekijken (een schat aan informatie!). Dit kan 1x per week een uurtje zijn, maar dit kun je ook dagelijks doen. Het ligt eraan hoeveel tijd je zelf hebt en wilt investeren. Maar het is geen straf, de massagemomenten met jouw kindje zijn erg fijn! :)

Kan ik de cursus Babymassage  in termijnen betalen?

ja, dat kan! Betalen in twee of drie termijnen is mogelijk en geen probleem. Dit kun je aangeven in het aanmeldformulier. Je ontvangt dan twee facturen, de eerste deze maand, de tweede in de volgende maand. Heb je hier vragen over, stuur dan even een mailtje naar info@mountaingreen.nl

Hoelang blijf ik toegang houden tot de cursus?

Je krijgt 48 uur voor de startdatum toegang tot de video's en het Babymassage(e-)boek. De Online begeleiding van Jessica loopt vier weken. Na deze vier weken blijf je gewoon toegang houden tot de cursus Online Babymassage, behalve de online groep. Deze groep wordt na de einddatum afgesloten. Daarna kun je contact houden met elkaar in de Motherhood community van Mountain Green. Natuurlijk blijft er altijd de mogelijkheid om contact te zoeken met Jessica om vragen te stellen etc!

Zit ik met de Online cursus vast aan dagen en tijden?

Met de cursus Babymassage Online ben je vrij om zelf te bepalen op welke tijden en plaatsen je bezig bent met de massage. Bij de Babymassage& Moederhart cursus: Er is 1x in de week een live - vragenstel - moment met Jessica en de online groep. Dit is altijd op een vaste dag & tijd. Maar... alle live momenten worden opgeslagen en er is altijd de mogelijkheid om het op een ander moment terug te kijken. Jouw toegang tot de Online groep zit vast aan de start en einddatum van de cursus.

HEB Jij andere VRAGEN OVER DE CURSUS BABYMASSAGE OF JOUW AANMELDING? STUUR EEN MAIL NAAR:

info@mountaingreen.nl

Welke leeftijd moet mijn baby hebben om mee te kunnen doen?

Babymassage is veilig vanaf de eerste dag. Meestal voelen moeders zichzelf vanaf een week of 4 -6 weer goed genoeg om te starten met een cursus. De cursus Babymassage kun je het beste doen voordat je kindje kan kruipen. Daarna kun je nog jaren doorgaan met masseren, maar het aanleren ervan doe het het beste voor kruipleeftijd. Kort samengevat: ergens tussen de 4-6 weken en kruipleeftijd is ideaal. Maar het gebeurd ook dat er kindjes van 1 jaar meedoen! Je bent van harte welkom.

Wat is de oorsprong van de massage die we gaan doen?

De massage die we aanleren tijdens de lessen heet de 'shantala babymassage'. Die naam klinkt misschien een beetje spannend, maar dat is het niet. In het begin van de vorige eeuw ging een Europese arts naar India. Daar zag hij dat baby's dagelijks gemasseerd werden. Dat vond hij zo interessant dat hij het besloot te filmen en mee naar huis te brengen om het hier te introduceren. De moeder die hij toen filmde heette Shantala. Vandaar de naam van deze massage, het is een vrouwennaam.

Wanneer start er weer een live cursus Babymassage&Moederhart?

Door de huidige situatie in Nederland is een live groepscursus niet mogelijk. De verwachting is dat dit de zomer over zo zal blijven. We hopen dat er in oktober & november weer live cursussen van start zullen gaan, maar dat is nog niet zeker. Echt met een slag om de arm dus.. 

Is deze cursus passend bij mijn Christelijke geloof?

Ja, de cursus Babymassage en de massage op zich wordt gegeven vanuit een Christelijke visie. Vaak worden massages vermengd met paranormale invloeden en therapieën, dat is bij Mountain Green absoluut niet het geval. Massage is gewoon massage. Babymassage past ontzettend mooi bij de inspiratie die de Bijbel geeft over liefde en vertrouwen, zorg en opvoeding.

meest gestelde vragen

Babymassage & cursus