lees meer

Telkens als een vrouw in haar God gegeven kracht gaat staan, komt haar hele gezin in de juiste bestemming!
Bij Mountain Green geloven we dat het ontzettend waardevol en kostbaar is om hier aandacht aan te besteden.. Jij en jouw gezin zijn dat meer dan waard!

Een zwangere vrouw staat vlak voor de overgang, van zwangerschap naar geboorte. Dat is niet zomaar wat, daar mag speciale aandacht voor zijn. Krachtige aandacht, zodat de rivier van haar moederschap en alles wat het voort zal brengen krachtig zal zijn in Gods koninkrijk.
Haar God gegeven kracht

worth

lees meer

Je kent het vast wel, een Babyshower. Misschien onderging je er zelf een toen je de vorige keer zwanger was, of misschien was je erbij aanwezig bij een andere zwangere mama. Een Babyshower is een gezellige avond of middag, met vriendinnen en vaak de moeders van de aanstaande ouders. Het is bedoelt om de zwangere in het zonnetje te zetten en er worden cadeautjes uitgedeeld, een high tea erbij. Soms is het ook een beetje laconiek, en heeft de sfeer ook wel wat weg van een vrijgezellenfeest. Heel leuk, heel gezellig! En onwijs goed bedoelt. Maar...

...voor de zwangere is het vaak niet waar ze behoefte aan heeft, als ze heel eerlijk zou zijn. Ze is bezig met het kindje in haar buik, de aankomende geboorte, de taak die op haar ligt te wachten. Ze zit diep van binnen echt op een heel ander niveau. Of ze is op zoek om in deze speciale 'flow' te komen.

Deze moeder heeft ten diepste behoefte aan bemoediging, opbouwende woorden, verzorging, voedend eten, liefde, het vinden van vrede en haar kracht in God, en een kring van vrouwen om haar heen die voor haar bidden.

Zwanger zijn is een heilige taak! Laten we haar die plek ook geven.

'ik laat de vrede als een rivier naar haar toe stromen'

vrede

'DOOR ALS VRIENDIN BIJ DEZE BLESSING TE ZIJN BEN IK VEEL MEER BETROKKEN bij haar GEWEEST in DE LAATSTE WEKEN NAAR DE GEBOORTE TOE.' ~ stephanie

betrokken

'Oh jess, echt hoor! Ik ben zo dankbaar. Ik heb door jou en de vrouwen die erbij waren mijn kracht en vertrouwen in de bevalling gevonden en kijk nu zo uit naar dat moment, dat mijn baby komt' ~ charlotte

dankbaar

'ik vond het heel waardevol. Dit gaat echt over wat er staat te gebeuren. Het is zo goed om juist daar bij stil te staan. ~ steffie

waardevol

lees meer

De Bijbel schrijft heel vaak over zwangerschap, geboorte en kindertijd. Altijd gepaard met profetie en beloften. Denk bijvoorbeeld aan de verhalen van Hanna, Maria en Elizabeth. Deze vrouwen hadden hechte relaties met elkaar en maakte tijd voor betekenisvolle 'samenkomsten' voor alle fases van het leven. Dat is iets wat sterkt in de Hebreeuwse/Joodse cultuur zit. De wijsheid uit deze manier van leven kent ook veel rijkdommen in het omgaan met zwangeren en rondom geboorte geven. Vooral het eren en respecteren van deze seizoenen en daarin geven en ontvangen (!) wat nodig is is een krachtig stuk.

De Mother's Blessings bij Mountain Green zijn volop geïnspireerd door deze verhalen en hun kracht. Laten we de schatkisten weer vullen en een rijk leven hebben zoals God het voor ons heeft klaargemaakt!
We hoeven onszelf niet te kort te doen daarin, of onze zussen. Een Mother'sBlessing is een manier van aandacht hebben voor dit bijzondere seizoen in het leven. Laten we Hem zoeken in alle dingen!

Een Mother's Blessing is een prachtige manier om God uit te nodigen in jouw zwanger zijn, de aankomende geboorte en het moederschap. Het is levensveranderend om intens diep te ervaren dat je het niet enkel op eigen kracht hoeft te doen! En ook al weet je dat wel, tijdens de Blessing zal het weer opnieuw en als vernieuwd in je hart komen. Hier ga jij jouw hele moederschap kracht uit halen!

Bij Mountain Green ben je van harte welkom voor een Christelijke Mother's Blessing in Jezus Naam.
Sinds 2019 uniek in Nederland, en mede daarom zijn we ontzettend dankbaar dat er nu een plek zoals dit is!

In Jesus name

Blessing

'deze blessing was zo mooi, dit is echt wat ik elke zwangere vrouw gun. het is kostbaar om met 'zussen' samen te staan. ~ Tiny

kostbaar

'het gebeuren van de armbandjes heeft mijn hart diep geraakt. Door deze telkens te zien dacht ik aan haar en bad ik voor haar. Ook zag ik het bandje om de pols van de andere en ik voelde me verbonden met een sterke mooie groep.' ~ Erna

verbonden

'het was zo Puur en vredig. zo mooi!
 ~ albertine

vredig

ga naar tarieven

Een Mother's Blessing kun jij met jouw vriendinnen voor een zwangere vrouw regelen. She will love it forever! Ben jij zelf de zwangere, en verlang je naar een Blessing zoals deze? Dan kun jij ook zelf de aanmelding doen. Het hoeft geen verassing te zijn. Wij geloven dat het juist heel krachtig is om dit van te voren al te weten. Zodat je je hart alvast voorbereid. Wil jij dit? Vertel het je vriendinnen, nodig ze uit, vraag ze hier naar! Het is jouw zwangerschap, jij weet waar je behoefte aan hebt, voel je vrij om dat uit te spreken.

+ De Blessing vindt plaat op een locatie naar keuze. Het kan bij een van jullie thuis, of een fijne ruimte ergens anders. In overleg!

+ Een Mother's Blessing is fijn om te doen in de laatste weken van de zwangerschap (rond de 33-37 weken is ideaal).

+ Jessica leidt de Mother's Blessing en er zal een vrouw uit haar Blessing Team met haar meekomen ter ondersteuning.

+Er is per maand beperkt plaats in onze (snel vollopende) agenda, wees daarom ruim op tijd met jouw aanvraag.

+ Na aanmelding prikken we samen de datum van jullie Blessing.

+Heb je vragen over de beschikbaarheid?
Stuur een mail naar: jessica@mountaingreen.nl

praktisch...

glow

GA NAAR AANMELDEN!

Bij een Mother's Blessing is het niet per se nodig om cadeau's te geven aan de zwangere mama. De rijkelijke Blessing en alle schatten die daardoor heen komen zijn het cadeau. Een cadeau voor het leven! Zo mag je het tarief van de Blessing ook zien, je geeft dat als cadeau aan de prachtige zwangere vrouw die we gaan zegenen. Geld wat je anders met een 'gewone babyshower' zou besteden aan roze cupcakes of een high tea, een flauwig spel, ballonnen en een (hopelijk bruikbaar) cadeau.

De ervaring heeft laten zien dat het ook als aanwezige, als vriendin, als moeder, als kennis,  als zus... een onwijs waardevolle samenkomst is. Een ervaring voor het leven, voor de zwangere en voor iedereen die erbij is! Ook een cadeau voor jezelf.

Wat doen we voor jullie:
+ Een complete Mother's Blessing samenkomst (van ca 2 uur, excl. reistijd), begeleid door Jessica + een vrouw uit haar Blessing team.
+ Jessica doet met haar team voorbede om te ontdekken welke Bijbeltekst(en), woorden en muziek er bij jullie Blessing hoort!
+ We nemen verse bloemen mee. Deze bloemen zijn na de ceremonie voor de zwangere mama.
+ Avondmaal (bestaande uit stukje brood met druivensap, biologisch, alchohol vrij).
+ We maken samen een geboorte banner met jullie gebeden, als herinnering tijdens de geboorte aan wat God sprak over haar.
+ Iedereen krijgt een prayer-memorie armbandje.
+ Bloemkrans kan door ons gemaakt worden tegen een meerprijs van €25,- (iemand uit jullie groep mag ook een krans maken).

een cadeau voor het leven!

Tarief: €150,-*

Side note:
+Locatie: binnen een straal van 40 KM vanuit Putten (Gld.), verder is zeker mogelijk maar in overleg.
+Excl. reis en parkeerkosten afhankelijk van gekozen locatie.
+Excl. evt. locatiekosten & evt. fotografiekosten.

*Het tarief wat we vragen voor een Blessing zien wij als investering en gift in onze bediening. Zijn de kosten echt een probleem? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@mountaingreen.nl. Dan overleggen we samen over de mogelijkheden. Wil je (naar aanleiding van jullie Mother's Blessing) meer zaaien in onze bediening? Klik dan HIER!


verzenden!

Super tof dat jij je aanmeld voor een Mother's Blessing bij Mountain Green. Jij en jouw sisterhood zijn ontzettend welkom! We kijken er naar uit om deze mooie Blessing samen met jullie en onze Koning te beleven.

Aanmelden of eerst je vragen stellen doe je door onderstaand formulier in te vullen & op verzenden te drukken. Je ontvangt binnen 7 dagen een reactie van mij terug.

We helpen je graag!
Liefs Jessica & team

Yeah! Jouw aanvraag is verzonden. Dankjewel!

Je ontvangt binnen 7 dagen een e-mail met reactie van ons.

Ontvang je niks op de mail? Wil je dan even jouw spam-inbox nakijken. Soms komt mijn mail daarin terecht.

Bedankt!

aanmelden

a mother's blessing.