lees meer

Telkens als een vrouw in haar kracht gaat staan, dan komt haar hele gezin in de juiste bestemming!
Bij Mountain Green geloven we dat het ontzettend waardevol en kostbaar is om hier aandacht aan te besteden..
Jij en jouw gezin zijn dat meer dan waard!

Daarom ook de Mother's Blessing. Een moment om stil te staan bij de aanstaande moeder, het kindje wat in haar groeit en de aankomende geboorte. mothering the mother

lees meer

Je kent het vast wel, een Babyshower. Misschien onderging je er zelf een toen je de vorige keer zwanger was of misschien was je erbij aanwezig bij een andere zwangere mama. Een Babyshower is een gezellige avond of middag, met vriendinnen en vaak de moeders van de aanstaande ouders. Het is bedoelt om de zwangere in het zonnetje te zetten en er worden cadeautjes uitgedeeld, een (zelf gemaakte) high tea erbij. Soms is het ook een beetje laconiek, en heeft de sfeer ook wel wat weg van een vrijgezellenfeest. Heel leuk, heel gezellig! En onwijs goed bedoelt. Maar voor de zwangere is het vaak niet waar ze behoefte aan heeft, als ze heel eerlijk zou zijn. Ze is bezig met het kindje in haar buik, de aankomende geboorte. De taak die op haar ligt te wachten. Ze zit diep van binnen echt op een heel ander niveau. Of ze is op zoek om in deze speciale 'flow' te komen. Deze moeder heeft ten diepste behoefte aan bemoediging, opbouwende woorden, verzorging, voedend eten, liefde, het vinden van vrede en haar kracht met God, en een kring van vrouwen om haar heen die voor haar bidden. Zwanger zijn is een heilige taak! Laten we haar die plek ook geven. En eervol met haar omgaan.

'ik laat de vrede als een rivier naar haar toe stromen'

vrede

'DOOR ALS VRIENDIN BIJ DEZE BLESSING TE ZIJN BEN IK VEEL MEER BETROKKEN bij haar GEWEEST in DE LAATSTE WEKEN NAAR DE GEBOORTE TOE.' ~ stephanie

betrokken

'Oh jess, echt hoor! Ik ben zo dankbaar. Ik heb door jou en de vrouwen die erbij waren mijn kracht en vertrouwen in de bevalling gevonden en kijk nu zo uit naar dat moment, dat mijn baby komt' ~ charlotte

dankbaar

'ik vond het heel waardevol. Dit gaat echt over wat er staat te gebeuren. Het is zo goed om juist daar bij stil te staan. ~ steffie

waardevol

lees meer

Misschien denk je wel: 'zo'n Blessing, voor wie is dat?' Of 'wie is er welkom?' Tof die jurken en stijl op de foto maar ik en mijn vriendinnen dragen gewoon spijkerbroeken en wij zijn misschien niet helemaal 'zo'.
Of vraag je je om andere redenen af of jij en jouw sisterhood wel 'geschikt' zijn voor dit?

Laat me je geruststellen: de Mother's Blessing bij Mountain Green is voor elke vrouw. Of beter gezegd: elke vrouw die gezegend wil worden in Jezus naam. En elke vrouw die Jezus wil betrekken in haar zwangerschap en aankomende geboorte. Wat spreekt Hij hierover, en met welke woorden wil Hij jou bemoedigen?
 Jij bent van harte welkom, samen met jouw vriendinnen, zussen, buurvrouwen, moeders, oma's... ! Net wie jij hierbij zou wensen (let op: womans only). Wat ze ook voor kleding aan hebben, hoe ze ook staan in hun relatie met Jezus of welke leeftijd ze ook hebben. Het is oke, wie en wat je ook bent. Maar echt. We kijken niet naar de buitenkant, en ook niet eens naar jouw binnenkant. We kijken naar Jezus en wat Hij voor je heeft!
De kans is heel groot dat wij er tijdens jullie Mother's Blessing ook niet zo uitzien als op de foto's hier.
Wil je dat wel? De stijl, de jurken & prachtige foto's van de Blessing... Dan gaan we daarvoor!
We helpen je graag. 

Maar in Jezus naam dus... ja zeker! Hoe zit dat precies?
Een Mother's Blessing is een oude traditie van vrouwen levend in kleine gemeenschappen. Denk bijvoorbeeld aan Sara uit de Bijbel en de vrouw van Noach. Ook heeft Eva haar leven geleefd in een 'stam'. Een groep, een tribe. In de Bijbel zijn er nog meer voorbeelden van! In de tijd van het oude maar ook het nieuwe testament, was deze manier van leven normaal. Deze vrouwen hebben sterke relaties met elkaar en maken tijd voor mooie 'rituelen' voor alles fases van het leven. Ook het zorgen voor elkaar is iets wat hun tweede natuur is. Zowel in geest, ziel en lichaam. De wijsheid uit deze vrouwelijke manier van leven kent veel rijkdommen in het omgaan met zwangeren, geboorte geven en het eerste jaar. Vooral het eren en respecteren. Dicht bij de natuur, dicht bij ons, zoals God ons maakte.

 Als vrouwen samen komen... daar zit veel rijkdom en kracht in!

De Bijbel schrijft bijna ontelbaar vaak over zwangerschap, geboorte en kindertijd. Altijd gepaard met profetie en beloften. Zowel in het oude en het nieuwe gedeelte. Denk bijvoorbeeld aan de verhalen van Hanna, Maria, Elizabeth. En de rol en relaties tussen vrouwen daarin wordt ook beschreven. De Mother's Blessings bij Mountain Green zijn volop geïnspireerd door deze verhalen en hun kracht. Laten we de schatkisten weer vullen en een rijk leven hebben zoals God het voor ons heeft klaargemaakt.
We hoeven onszelf niet te kort te doen daarin, of onze zussen. Dit is een manier van aandacht hebben voor alle seizoenen in het leven zoals Hij het ontworpen heeft. Laten we Hem in alle dingen zoeken.
Jij staat vlak voor de overgang, van zwangerschap naar geboorte. Dat is niet zomaar wat!

De Mother's Blessings bij Mountain Green, en alles wat daarbij gebeurd is gegrond op het woord van God, wordt geleid door de Heilige geest en het is niet vermengd met ander soort spirituele stromingen o.i.d.
Een Mother's Blessing is een samenkomen en een zegen in de naam van Jezus. Want er is er maar een van wie echte eeuwige levende zegen uit gaat! Dat is Hij! En daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Als je daarvan geproefd hebt wil je nooit meer anders.

Een Mother's Blessing bij Mountain Green is een prachtige manier om God uit te nodigen in jouw zwanger zijn, de aankomende geboorte en het moederschap. Het is levensveranderend om intens diep te ervaren dat je het niet enkel op eigen kracht hoeft te doen! En ook al weet je dat wel, tijdens de Blessing zal het weer opnieuw en als vernieuwd in je hart komen. Hier ga jij jouw hele moederschap kracht uit halen!

Bij Mountain Green ben je van harte welkom voor een Christelijke Mother's Blessing ceremonie.
Uniek in Nederland, en daarom zijn we ontzettend dankbaar dat er nu een plek zoals dit is!

a mother's blessing...

in Jesus name

'deze blessing was zo mooi, dit is echt wat ik elke zwangere vrouw gun. het is kostbaar om met 'zussen' samen te staan. ~ Tiny

kostbaar

'het ritueel van de armbandjes heeft mijn hart diep geraakt. Door deze telkens te zien dacht ik aan haar en bad ik voor haar. Ook zag ik het bandje om de pols van de andere en ik voelde me verbonden met een sterke mooie groep.' ~ Erna

verbonden

'het was zo Puur en vredig. zo mooi!
 ~ albertine

vredig

ga naar meer info

oooooh... do you see? The heavenly glow over her?

Een Mother's Blessing bij Mountain Green bestaat uit onder andere:

WELKOM: thee & food. Iedereen neemt zelf iets mee zodat we daadwerkelijk 'mothering the mother' doen. Denk aan koekjes, dadels, vijgen, olijven, kruidenthee...
WOMANS CIRCLE: we staan in een kring en er is aandacht voor ons hart, ons lijf, we delen moederhart ervaringen, we (aan)bidden en vieren avondmaal. De zwangere vrouw krijgt een bloemenkrans op (deze ziet er elk seizoen weer anders uit, net wat de natuur ons biedt), en de bijbeltekst waarover de Heilige Geest sprak tijdens de voorbereidingen, krijgt ze in een mooi lijstje. Deze tekst en inspiratie voor de Blessing is bij iedere moeder weer anders, uniek en persoonlijk.
En de Blessing natuurlijk! We gaan zegen over je uitbidden en we geven Hem de ruimte om te spreken over jouw zwangerschap, geboorte, moederschap en de goede plannen die Hij heeft voor jouw kindje. Ook besteden we tijd en aandacht aan jouw aangegeven onderwerpen en (hulp)vragen.
Iedereen die meedoet krijgt een armbandje, voor de prayer memorie (zo waardevol!) en we maken samen een geboorte banner (vlag) voor de zwangere vrouw. Afwisselend in de Circle staan en zitten we (als dat mogelijk is voor je).

Een Mother's Blessing bij Mountain Green bevat nog veel meer moois! Dat ga je allemaal ervaren tijdens jullie moment! Het is overvloedig in goedheid.

Jessica leidt de Mother's Blessing, en er zal een vrouw uit haar Blessing team met haar meekomen, ter aanvulling en muzikale begeleiding. 

wat gaan we doen

the blessing

ga naar tarieven

Wie,, wat, waar...

Een Mother's Blessing kun jij met jouw vriendinnen voor een zwangere vrouw regelen. She will love it forever! Ben jij zelf de zwangere, en verlang je naar een Blessing zoals deze? Dan kun jij ook zelf de aanmelding doen. Het hoeft geen verassing te zijn. Wij geloven dat het juist heel krachtig is om dit van te voren al te weten. Zodat je je hart alvast voorbereid. Wil jij dit? Vertel het je vriendinnen, nodig ze uit, vraag ze hier naar! Het is jouw zwangerschap, jij weet waar je behoefte aan hebt, voel je vrij om dat uit te spreken.

De Blessing vindt plaat op een locatie naar keuze. Het kan bij een van jullie thuis, in de natuur of een fijne ruimte ergens anders... Hier overleggen we na aanmelding over. Ook is het mogelijk een fotografe erbij te hebben. Wil je daar meer info over? Vraag het gerust.

Een Mother's Blessing is het mooiste om te doen in de laatste weken van de zwangerschap (rond de 33-37 weken is ideaal). Wanneer ben jij rond deze termijn zwanger? Meld je (alvast) aan voor een Blessing zodat je zeker bent van een plek in jouw maand. Of laat een vriendin dat doen natuurlijk!

Er is plaats voor 1 Mother's Blessing per maand bij Mountain Green.
Na aanmelding prikken we samen de datum van jullie Blessing.
Let op: Wij doen dit op vrijdagochtend of een doordeweekse avond.
Heb je vragen over de beschikbaarheid?
Stuur een mail naar: jessica@mountaingreen.nl

mother's blessings facts

glow

GA NAAR AANMELDEN!

Bij een Mother's Blessing is het vanuit traditie niet gebruikelijk om cadeau's te geven aan de zwangere mama. De rijkelijke Blessing en alle schatten die daardoor heen komen zijn het cadeau. Een cadeau voor het leven! Zo mag je het tarief van de Blessing ook zien, je geeft dat als cadeau aan de prachtige zwangere vrouw die we gaan Blessen. Geld wat je anders met een 'gewone babyshower' zou besteden aan hapjes, ballonnen en een (hopelijk bruikbaar) cadeau. De ervaring heeft laten zien dat het ook als aanwezige, als vriendin, als moeder, als kennis,  als zus... een onwijs waardevolle ceremonie is. Een ervaring voor het leven, voor de zwangere en voor iedereen die erbij is! Ook een cadeau voor jezelf. Maar echt!

Wat doen we voor jullie:
- een complete Mother's Blessing ceremonie, begeleid door Jessica + een vrouw uit haar Blessing team.
-Verse bloemen. Deze bloemen zijn na de ceremonie voor de zwangere!
- Avondmaal vieren (bestaande uit stukje brood met kruidige vlierbloesem sap, biologisch, alchohol vrij).
- Geboorte vlaggenlijn met jullie gebeden om mee naar huis te nemen.
- Iedereen krijgt een prayer memorie armbandje.
- Bijbeltekst in een houten lijstje. & Jessica doet voorbede om te ontdekken elke tekst bij jullie Blessing hoort!
- De zwangere mama krijgt een giftcard van 20% korting op de (online) Babymassage cursus!

- Bloemkrans kan door ons gemaakt worden tegen een meerprijs van €25,- Maar als een vrouw uit jullie groep dit zelf wil maken, dan is dat echt een prachtig cadeau en gebaar. Een krans met liefde gemaakt door 'haar vrouwen'.


een cadeau voor het leven!

Tarief: €150,-

LET OP:
Locatie: binnen een straal van 40 KM vanuit Putten (Gld.).
Excl. reis en parkeerkosten afhankelijk van gekozen locatie.
Excl. evt. locatiekosten & evt. fotografiekosten.
Heb je vragen? Stuur een mail naar info@mountaingreen.nl


verzenden!

Super tof dat jij je aanmeld voor een Mother's Blessing bij Mountain Green. Jij en jouw sisterhood zijn ontzettend welkom! We kijken er naar uit om deze mooie Blessing samen met jullie en onze Koning te beleven.

Aanmelden of eerst je vragen stellen doe je door onderstaand formulier in te vullen & op verzenden te drukken. Je ontvang op maandag of donderdag reactie van mij terug.

We helpen je graag!
Liefs Jessica & team

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.Ontvang je niks op de mail? Wil je dan even jouw spam-inbox nakijken. Soms komt mijn mail daarin terecht. bedankt!

aanmelden

a mother's blessing.