Ben jij gezegend door het werk van Mountain Green en wil je meehelpen om deze zegen te kunnen blijven verspreiden en te vergroten?

Ons werk doen we steeds meer en meer op basis van giften. Omdat we weten; God heeft het ons gegeven en dat willen we graag uitdelen. Om te doen wat we doen moeten er wel kosten gemaakt worden. Wil jij dit ondersteunen met een gift?

Financiele steun

Gifts

Heb jij goede ervaringen met Mountain Green? Heeft het jou opgebouwd, nieuwe inzichten gegeven of ander goeds gebracht?

Je helpt ons enorm door dit met anderen te delen. Dit kan bijv. via social media, stuur een linkje door of misschien spreek je wel iemand en denk je aan Mountain Green. Tip ons gerust, zo help je om de zegen te verspreiden.

zegt het voort!

Support

Ja, dat wil ik!

Is de stroom die God laat stromen door Mountain Green heen voor jou een zegen (geweest)? Zou je mee willen bouwen aan onze bediening?

We doen ons werk voor een groot deel op basis van giften. De tarieven voor cursussen & events dekken de onkosten om het te maken en te onderhouden maar zijn niet gericht op 'winstgevend'. We doen dit om het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te houden. En waardoor we bovenal nog meer moeders (en daarmee hun gezinnen) kunnen zegenen! Met wat God ons gegeven heeft.

Jouw gift zal besteed worden aan het maken van steeds meer series, content, boeken, online cursussen en live events.
Blessed to be a blessing!

Voel je vrij om jouw gift over te maken naar Mountain Green. 
Dit zal onze bediening enorm steunen!

Bankgegevens:
NL44 KNAB 0259 8015 85
t.n.v. Mountain Green
o.v.v. Support gift.

Dankjewel voor het zaaien!
Jessica & team
zaaien & oogsten

Mee bouwen

'bij Mountain green vond ik de inspiratie die ik zocht' 

testimonials

De verhalen, gesprekken en de cursus Babymassage hebben mij gevormd en gaven veel stof tot nadenken. Mijn manier van leven en moederen is veranderd. Er is rust en zekerheid. Zo wil ik het doen!' ~ Jane

'de geboorte van mijn zoon ging zo fijn!. 

testimonials

"tijdens mijn eerste zwangerschap deed ik een Moederhart Journey van drie maanden. Ik was zoekende in een manier hoe ik het kon doen want ik merkte dat ik 'anders' dacht over dingen die ik in mijn omgeving zag..
De gesprekken in de journey hebben mij ontzettend geholpen! Samen naar de geboorte toe. En daardoor was de geboorte van mijn zoon zo fijn!
Het gehoord worden en echt zien wat ik bedoel.. niks raar vinden.. Het heeft me gesterkt om het op mijn manier te doen. Dankjewel Jessica! ~ Mirjam