Aanvraagformulier

Door Mountain Green heen vertelt Jessica het verhaal een leven aan Jezus voeten. Haar apostolisch profetische bediening heeft de afgelopen 9 jaar honderden vrouwen vrijgezet om te leven vanuit Gods kracht. Waardoor vele gezinnen in hun bestemming kwamen.

De focus van haar bediening ligt in de eerste plaats op het hart, op de binnenkant en niet zo zeer op de praktische buitenkant van het moederschap. Jessica neemt je graag mee de troonzaal in om daar, aan Zijn voeten, te vinden wat God wil brengen in en door jouw leven heen. Van hart tot hart, in zachtheid en scherpte tegelijk.

Jessica werkt waar de Geest haar roept, en zo gaan wij ook om met aanvragen voor spreekbeurten of samenwerkingen. Elke aanvraag wordt in gebed overwogen en vanuit die plaats maken wij een besluit. Het kan daarom gebeuren dat jouw aanvraag niet aangenomen wordt, maar ook wel. We vragen jouw begrip hiervoor.

+ Wij werken op basis van giften.
+ Jessica komt altijd met 2 of 3 personen uit haar team.


The lion and the lamb

verzenden

Een aanvraag indienen voor een spreekbeurt of samenwerking doe je door dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen & op verzenden te klikken.

Je ontvangt geen automatische respons in de mail maar wel binnen 7 dagen een e-mail met onze reactie. Houdt je spambox voor de zekerheid in de gaten.
.

ik meld mij aan:

Yeah! Jouw aanvraag is verzonden.

Dankjewel!

Je ontvangt binnen 7 dagen een e-mail met onze reactie. Houdt je spam-box voor de zekerheid ook in de gaten.

Blessings,
Jessica & Team

aanvraagformulier

Welcome