Dit alles klinkt misschien heel extreem of zwaar, maar zo’n extreem leven hadden deze vrouwen helemaal niet. Ze leefde gewoon het leven van een westerse vrouw en moeder van tegenwoordig. Maar juist dat is zo’n valstrik. 

We hebben zoveel SCHOONHEID, goedheid, rust, vrede en veiligheid weggegeven voor een schijn-vorm van dit alles. Wanneer we bidden met vrouwen is het eerste wat Vader telkens doet: hun identiteit bevestigen. Het heeft Zijn hart! Het doet zoveel goed!

Alles in deze serie zal je in eerste plaats helpen om een VERFRISSING te vinden in jouw persoonlijke relatie met God, maar zal je ook verfrissen in (nieuwe)visie en praktische zaken rondom jouw moederschap en gezin. Stromen van levend water!
Bakken vol, die jij zelf verder kunt gaan cultiveren binnen jouw eigen leven, op jouw authentieke God gemaakte manier.

Deze serie is passend voor alle vrouwen van alle leeftijden en met (klein)kinderen in alle leeftijden. Ook wanneer je (nog niet) zwanger bent van jouw eerste kindje of nog voor je huwelijk staat. Wanneer je verlangt naar waar deze serie over gaat, of er benieuwd naar bent, dan ben je helemaal op de juiste plaats! Dit is een serie die uitspat van aanstekelijke enthousiasme over dit onderwerp. Kom je mee?

Praktische info:
+ Serie 2 / 'Jouw vrouwelijke identiteit in God' bestaat uit 6 sessies (hoofdstukken).
+ Je ontvangt deze cursus via e-mail.
+ In de mails vind je de luistersessie (alleen audio) en extra notities zoals links, bijbelteksten, vragen, muziektips en meer!
+ Toegang tot de online Community (via facebook) met maandelijkse livesessies!
+ Je ontvangt 1 keer in de week een nieuwe sessie. Je kunt hiermee aan de slag wanneer jij er klaar voor bent, het blijft altijd beschikbaar voor jou.

Tarief:

* wij zien dit tarief als gift en investering in onze bediening. Zijn de kosten echt een probleem? Stuur dan een mailtje naar: info@mountaingreen.nl

Waarom een serie over vrouwelijke identiteit?

De afgelopen twee jaar kwam hier de een na de andere vrouw op de bank zitten, ze deelde hun verhaal en elk verhaal, hoe verschillend ook, ging in de basis over gebrek aan identiteit. Er was telkens zo’n nood, zoveel droge grond, alleen omdat er geen helder besef was van identiteit.

Dat brengt verwarring, chaos, verdriet en de weg kwijt zijn. Geen echt doel hebben, een vage leegte, angst of uitputting, ziekte en burn-out maar vooral: gezinnen van God die niet functioneren zoals ze wel zouden kunnen doen. Huwelijken die niet bloeien zoals het zou kunnen en kinderen die niet floreren in dat wat God voor ogen heeft. Soms in het kleine, soms in het grote.

Veel vrouwen verzuchtte met tranen in hun ogen ‘ik weet gewoon niet meer wie ik ben’.

En dat is eigenlijk heel erg logisch in een tijd zoals deze. We raken makkelijk verdwaald in het doolhof van de wereld en er is veel gebrek aan Bijbels onderwijs over vrouwelijke identiteit. En dat mag terug!

Heilig moederschap
Serie 2

info

€49,99*

Ja graag!

Ik ontving telkens de wekelijkse nieuwe sessie maar nu niet meer...

Dit kan aan 3 dringen liggen:
+ De Serie is afgelopen, je hebt alles ontvangen ;)
+ De mail komen weer in je spam/reclame/ongewenst/prullenbak 
+ Je hebt je afgemeld voor de contactlijst / uitgeschreven voor de nieuwsbrieven of lijst contacten (dat kan onderaan de mails). In dat geval stuur je ons een mail naar info@mountaingreen.nl

Is de online community alleen via Facebook?

Ja, op dit moment is de online groep alleen beschikbaar via Facebook. We begrijpen het dat je misschien geen Facebook account hebt. De groep daar is wat wij op dit moment kunnen aanbieden. Wil je graag naast de Series ook gebruikmaken van deze groep, maar heb je geen facebook, dan zou je kunnen overwegen om daar een account aan te maken wat je enkel gebruikt voor deze community.

Ik heb 12 uur na mijn aanmelding nog niks ontvangen, wat nu?

Binnen 12 uur zou je de eerste mail met aflevering 1 in jouw mailbox moeten hebben. Is het er niet? Kijk je spam/reclame/ongewenst/prullenbak - inbox goed na. Meestal is het daar dan in terecht gekomen. Is het ook daar nergens te vinden? Stuur dan een mail naar: info@moutaingreen.nl zodat we met je mee kunnen kijken.

Is het nodig om Serie 1,2,3 op volgorde te doorlopen?

Er zit een opbouwend verhaal van Serie 1,2,3. Door de volgorde aan te houden mis je niks. Maar we hebben er met het maken ervan rekening mee gehouden dat alle Series ook goed apart van elkaar te volgen zijn. Bijvoorbeeld: spreekt Serie 2 jou nu het meeste aan, maar 1 nog niet doorlopen? Geen probleem! Je kunt heel goed ook bij 2 instappen.

Het tarief is voor mijn budget een drempel, wat kan ik doen?

We zien het tarief als gift en investering in onze bediening. Zijn deze kosten voor jou een probleem? Stuur dan een mailtje naar info@mountaingreen.nl zodat je toch mee kunt doen. Je bent gewoon heel erg welkom!
Kan jij wel investeren in de groei van Mountain Green, maar liever in 2 termijnen? Stuur ook dan een mail naar info@mountaingreen.nl

Hoe werkt het met de livesessies in de community?

Wanneer jij je aanmeld voor Serie 1 of 2 of 3 ontvang je een toegangslink naar de Heilig Moederschap community. Hier vindt 1x per maand een livesessie plaats, Op wisselende dagen en tijden, voor elk wat wils! Alles is altijd terug te kijken.  Jessica deelt in deze lives een inspirerende en bemoedigende boodschap die aansluit op de Series Heilig Moederschap. Ook is er ruimte voor al jouw vragen. 

Zijn de Series alleen geschikt voor vrouwen die ook moeder zijn?

Anders dan de naam doet vermoeden zijn de Series ook heel helpend en inspirerend gebleken voor vrouwen die nog gaan trouwen, vrouwen die (nog) geen mama zijn, maar ook voor vrouwen die al oma zijn. Wanneer jij benieuwd ben naar de onderwerpen en meer van God in je leven (als vrouw) wilt dan zijn deze Series heel geschikt. Je bent welkom in alle fases van je leven!

Zijn deze series hetzelfde dan de livesessie-avonden van 4 jaar terug?

De Series Heilig moederschap zoals nu aangeboden zijn niet hetzelfde dan de livesessieavonden en nauwelijks nog vergelijkbaar met elkaar. Sommige elementen zullen terugkomen, maar in de 'nieuwe' series zit veel meer ander materiaal, andere verhalen en extra's. De indeling is anders en nu als groot voordeel: alles blijft altijd beschikbaar voor je! Ook is er nu de online community. Yeah! 

Misschien heb je een vraag

welcome