Dit alles klinkt misschien heel extreem of zwaar, maar zo’n extreem leven hadden deze vrouwen helemaal niet. Ze leefde gewoon het leven van een westerse vrouw en moeder van tegenwoordig. Maar juist dat is zo’n valstrik. 

We hebben zoveel SCHOONHEID, goedheid, rust, vrede en veiligheid weggegeven voor een schijn-vorm van dit alles. Wanneer we bidden met vrouwen is het eerste wat Vader telkens doet: hun identiteit bevestigen. Het heeft Zijn hart! Het doet zoveel goed!

Alles in deze serie zal je in eerste plaats helpen om een VERFRISSING te vinden in jouw persoonlijke relatie met God, maar zal je ook verfrissen in (nieuwe)visie en praktische zaken rondom jouw moederschap en gezin. Stromen van levend water!
Bakken vol, die jij zelf verder kunt gaan cultiveren binnen jouw eigen leven, op jouw authentieke God gemaakte manier.

Deze serie is passend voor alle vrouwen van alle leeftijden en met (klein)kinderen in alle leeftijden. Ook wanneer je (nog niet) zwanger bent van jouw eerste kindje of nog voor je huwelijk staat. Wanneer je verlangt naar waar deze serie over gaat, of er benieuwd naar bent, dan ben je helemaal op de juiste plaats! Dit wordt een serie die uitspat van aanstekelijke enthousiasme over dit onderwerp. Kom je mee?

Praktische info:
- Serie 2 / 'Jouw vrouwelijke identiteit in God' bestaat uit 6 sessies (hoofdstukken).
- Je ontvangt deze cursus via e-mail.
- In de mails vind je de luistersessie (alleen audio) en extra notities zoals links, bijbelteksten, vragen, muziektips...
- Toegang tot de online Community.
- Je ontvangt 1 keer in de week een nieuwe sessie + extra notes, muziek en meer! Je kunt hiermee aan de slag wanneer jij er klaar voor bent, het blijft altijd beschikbaar.

Tarief:

*10% van dit tarief doneren wij aan het Moeder&baby project van Compassion.

Waarom een serie over vrouwelijke identiteit?

De afgelopen twee jaar kwam hier de een na de andere vrouw op de bank zitten, ze deelde hun verhaal en elk verhaal, hoe verschillend ook, ging in de basis over gebrek aan identiteit. Er was telkens zo’n nood, zoveel droge grond, alleen omdat er geen helder besef was van identiteit.

Dat brengt verwarring, chaos, verdriet en de weg kwijt zijn. Geen echt doel hebben, een vage leegte, angst of uitputting, ziekte en burn-out maar vooral: gezinnen van God die niet functioneren zoals ze wel zouden kunnen doen. Huwelijken die niet bloeien zoals het zou kunnen en kinderen die niet floreren in dat wat God voor ogen heeft. Soms in het kleine, soms in het grote.

Veel vrouwen verzuchtte met tranen in hun ogen ‘ik weet gewoon niet meer wie ik ben’.

En dat is eigenlijk heel erg logisch in een tijd zoals deze. We raken makkelijk verdwaald in het doolhof van de wereld en er is veel gebrek aan Bijbels onderwijs over vrouwelijke identiteit. En dat mag terug!

heilig moederschap
serie 2

info

€29,99*

Ja graag!

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 48 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 48 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden