Ja,graag!

Wie is zij?! Wauw. Wie is zij?! De wereld in nood zal het uitroepen over Zijn vrouwen, als we gaan opstaan in Zijn plan. 'Wie is dit, waar komt dit vandaan?' Never seen before...
Een moeder die leeft in zekerheid, standvastigheid en met intense liefde voor haar man en kinderen en huis. Heilig en zuiver, arm in arm met de Koning der koningen. Zingend van overwinning, ondanks alle moeilijkheden. Ze weet wat ze te doen heeft en bouwt met vuur en vreugde aan haar gezin, aan de nieuwe generaties. Sterke krachtige families, in geest en ziel en lichaam. Een vrouw die weet wie ze is in God, haarzelf heeft gevonden en is geworden in Hem en die weet hoe ze krachtig zorgt voor haar thuis en de mensen om haar heen. Levend in gebed. Omdat ze leunt op Zijn schouder, en bereid is om met Hem mee te gaan. Zo komt ze de wildernis uit lopen. Gered, geheiligd, tot bruid gemaakt en samen... innig samen met Jezus.

Ladies: trek jullie linnen dansjurken maar aan! Want er gaat weer een Mom date serie starten!

Deel 3! Ik neem je heel graag mee door deze onderwerpen, ik deel weer nieuwe verhalen en overdenkingen, we lezen Bijbel en vragen God door gebed om ons hier verder in mee te nemen. Ook is er gebed voor jou persoonlijk wanneer je dit wilt. Er zullen levensveranderende inzichten voor je bijzitten! 

Deze Mom date serie zal je in eerste plaats helpen om een VERFRISSING te vinden in jouw persoonlijke relatie met God, maar zal je ook verfrissen in (nieuwe)visie en praktische zaken rondom jouw moederschap en gezin. Stromen van levend water! Echt bakken vol, die jij zelf verder kunt gaan cultiveren binnen jouw eigen gezin, op jullie authentieke manier.Deze Mom date is geschikt voor alle vrouwen van alle leeftijden en met (klein)kinderen in alle leeftijden. Ook wanneer je (nog niet) zwanger bent van jouw eerste kindje. Wanneer je verlangt naar waar deze Mom date over gaat, of er benieuwd naar bent, dan ben je helemaal op de juiste plaats!

Deel 1 & 2 van deze serie vond plaats 2021 en hebben meer dan 250 moeders op bijzondere manier aangeraakt. Vele moederharten en hun gezinnen zijn gaan transformeren en vormen zich steeds meer naar hun God gegeven bestemming. We zijn ongekend dankbaar voor alles wat God ons hierdoor geeft en kijken daarom met verwachting uit naar de serie deel 3! Ben jij er ook bij? 

Wanneer & Waar:
Serie 3 vond plaats in maart 2022, maar...
is helemaal terug te kijken!
De video's van de 3 (+1 extra) Livesessies staan voor jou klaar in het besloten Instagram account. Na aanmelding ontvang je een mail met daarin jouw toegang tot dit account.

Extra's in dit account zijn:
meer info, boekentips en mogelijkheid om contacten op te doen in de groep vrouwen.
+ stel al je vragen in de groep of aan Jessica
+ Printable Gebedsposter over Efeze 6.

Je ze kunt alles terugkijken zo vaak je wilt en wanneer je maar wilt, tot en met 1 februari 2023. Daarna wordt dit account afgesloten en is het niet meer beschikbaar.

Investering in jouw hart & leven: € 50,00*
*€5,- van dit tarief gaan wij doneren aan het Moeder&baby project van Compassion.


'Leunend op Zijn schouder', zoiets staat er in Hooglied 8.

Leunend op Zijn schouder... is dat niet echt dat ene waar we allemaal zo intens naar verlangen? Dat we dat kunnen, de dagen door. Dat we Hem zo vertrouwen, dat Hij ons vasthoudt en wij Hem, dat we we ons echt persoonlijk gekend en gezien voelen door Hem... dat we Hem zo intens vertrouwen dat we zelfs durven te leunen op Zijn schouder. Dat we zo dichtbij de Heer durven komen, dat Hij zo dichtbij ons mag komen.

Stel je voor dat je jouw dagen als vrouw van en als mama zou leven terwijl je leunt op Zijn schouder. Wat diepe een vrede en zekerheid en vreugde en vrijheid zou dat geven he? 

Jezelf zijn en meer en meer worden in Hem. Leven in zekerheid. Moederen in zekerheid, vrouw zijn in zekerheid, met de vrede die alle verstand te boven gaat aan je zijde.
Stel je voor dat je op deze manier gaat leven, en jezelf op deze manier (nadat je je intens gekend en gezien en geliefd weet door Hem) gaat geven in jouw huis, aan jouw kinderen en man. Wat een intense glorie ligt er dan over jullie leven. Een moeder die de glans van de hemel bezit! En...

...zo kunnen we nog wel even doorgaan, over dat wat we echt zouden willen. Maar het leven… het ‘echte’ leven. Dat raast aan je voorbij, en sinds je mama bent heb je helemaal geen idee meer hoe je ooit…
We zijn soms al blij als het gelukt is om avondeten op tafel te krijgen. Of we zijn zo bezig met de buitenkant van alles dat de binnenkant zo leeg begint te voelen. En 'ohja de Heer, ik had vandaag nog even Bijbel willen lezen of ergens voor willen bidden'...

"Wie is zij die daar opkomt uit de woestijn,
leunend op haar Liefste?"
Hooglied 8:5


heilig moederschap
serie 3

Mom date

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 48 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 48 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden