Ook gaan we het hebben over een van de meest gestelde vraag:
Hoe praat je met God en hoe hoor je Hem? Vooral dus temidden van het moederschap.

Herkenbaar?

We gaan samen opzoek naar een Bijbels antwoord. 

Alles in deze serie zal je in eerste plaats helpen om een VERFRISSING te vinden in jouw persoonlijke relatie met God, maar zal je ook verfrissen in (nieuwe)visie en praktische zaken rondom jouw moederschap en gezin. Stromen van levend water!
Bakken vol, die jij zelf verder kunt gaan cultiveren binnen jouw eigen gezin, op jullie authentieke God gemaakte manier.

Deze serie is passend voor alle vrouwen van alle leeftijden en met (klein)kinderen in alle leeftijden. Ook wanneer je (nog niet) zwanger bent van jouw eerste kindje of nog voor je huwelijk staat.Wanneer je verlangt naar waar deze serie over gaat, of er benieuwd naar bent, dan ben je helemaal op de juiste plaats!

Praktische info:
- Serie 1 / 'Jouw van hart tot hart relatie met God' bestaat uit 5 sessies (hoofdstukken).
- Je ontvangt deze cursus via e-mail.
- In de mails vind je de luistersessie (alleen audio) en extra notities zoals links, bijbelteksten, vragen, muziektips...
- Toegang tot de online Community.
- Je ontvangt 1 keer in de week een nieuwe sessie + extra notes, muziek en meer! Je kunt hiermee aan de slag wanneer jij er klaar voor bent, het blijft altijd beschikbaar.

Welkom-tarief:

*10% van dit tarief doneren wij aan het Moeder&baby project van Compassion.We kunnen christen zijn, en vrouw van en moeder van... en af en toe God zoeken en het allemaal heel mooi vinden en ergens wel weten dat we er meer van willen.
Maar ondertussen leven we ons leven ‘gewoon’ en raken we ook nog uitgeput en leeg en moe en droog en gaat het moeizaam en zijn we angstig of juist heel onbedachtzaam. En dan kunnen we prima een gewoon leven leven. Dat kan, maar…

Ik geloof dat we iets belangrijks laten liggen. Juist omdat we moeder zijn, en juist omdat we onze kinderen van God in handen hebben gekregen, en vrouw - van zijn. 

In deze eerste serie van Heilig moederschap neem ik je mee in 'jou van hart tot hart relatie met God'. Een onderwerp wat het belangrijkste is in een vol leven met God. Dat weten we meestal wel. Maar hoe dan?! wanneer je mama bent en daarnaast nog van alles om handen hebt? Hoe vind je jouw van hart tot hart relatie met God (weer opnieuw) in dit seizoen van je leven.

heilig moederschap
serie 1

info

€14,99*

Ja graag!

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 48 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 48 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden