Ja, graag!

Deze Mom date vond plaats in 2021, maar is weer opnieuw beschikbaar!

De video van de livesessie van toen staat voor jou klaar in een fijne besloten Facebookgroep, een groep waar je ook veel andere moeders tegenkomt. Een helpende mix van (professionele)ervaringen en inzichten. Je kunt er je verhaal delen, vragen stellen en andere bemoedingen in hun borstvoedings-avontuur. Ook kunnen we met je meebidden en je supporten wanneer je dit vraagt. Je kunt zolang in deze groep blijven als je zelf wilt (onbeperkt).

'ik ben zo blij dat ik me toch heb aangesloten bij deze Mom date tijdens mijn zwangerschap. Wat er allemaal gedeeld werd heeft me gesterkt.
Ik merkte dat het mijn verwachtingen maar ook mijn focus goed legde. De start van borstvoeding ging niet vanzelf maar omdat ik nu zo stevig stond mag ik mijn meisje nu al 6 maanden voeden. Bedankt Charlotte & Jessica voor jullie openhartige delen samen met God' ~ Petra

Samen staan we sterker! En in het seizoen van geboorte, kraamtijd en eerste jaar is dat vooral een grote zegen.

Hoe & Wat:
na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin de link naar de groep. In deze groep vind je de video van de Mom date, maar ook andere info. Je kunt de video bekijken wanneer het jou uitkomt, ook in gedeeltes, en zo vaak je wilt. Toegang tot deze groep is blijvend, zolang jij zelf wilt.

Waar: Facebookgroep
Datum: On demand 
Extra info: de video van de livesessie staat voor je klaar in de Facebookgroep. Deze video duurt ongeveer 2 uur. Veder vind je in de groep posts met aanvulende info, vragen van moeders en de antwoorden daarop (veel herkenning!) en nog veel meer. Je bent van harte welkom!

Tarief: €15,-

Borstvoeding is ontzettend bijzonder. Het is een heilige taak, een God gegeven goeds om er onze kinderen mee te voeden, te koesteren en te troosten. Zoals Hij zegt ons ook te willen troosten, en we aan Zijn borst mogen we drinken (jesaja 66). Wauw!

Maar dat wil niet zeggen dat het allemaal (meteen) makkelijk gaat. In deze Mom date deel ik samen met een andere super ervaren BV-mama onze zes uiteenlopende ervaringen, de goede maar ook de super ingewikkelde momenten. Wordt bemoedigd, raak geïnspireerd en doe je voordeel met de ervaringen van vrouwen die je zijn voorgegaan. Ook waardevol als je al een tijdje voedt en nieuwe motivatie zoekt. We delen real life ervaringen, meer dan de info uit de folders... Dit gaat ontzettend helpend zijn voor jouw moederhart, kennis, vrede en (zelf)vertrouwen!

In een wereld die de kunst van het moederschap steeds meer kwijt raakt, is het delen van kennis en ervaringen (zoals beschreven in titus 2) enorm waardevol.


borstvoeding, in het
echte leven

Mom date

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 48 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 48 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden