Ja, graag!

Deze Mom date vond plaats in 2021, maar is weer opnieuw beschikbaar!

De video van de livesessie van toen staat voor jou klaar in een fijne besloten Facebookgroep, een groep waar je ook veel andere moeders tegenkomt. Een helpende mix van (professionele)ervaringen en inzichten. Je kunt er je verhaal delen, vragen stellen en andere bemoedingen in hun borstvoedings-avontuur. Ook kunnen we met je meebidden en je supporten wanneer je dit vraagt. Je kunt zolang in deze groep blijven als je zelf wilt (onbeperkt).

'ik ben zo blij dat ik me toch heb aangesloten bij deze Mom date tijdens mijn zwangerschap. Wat er allemaal gedeeld werd heeft me gesterkt.
Ik merkte dat het mijn verwachtingen maar ook mijn focus goed legde. De start van borstvoeding ging niet vanzelf maar omdat ik nu zo stevig stond mag ik mijn meisje nu al 6 maanden voeden. Bedankt Charlotte & Jessica voor jullie openhartige delen samen met God' ~ Petra

Samen staan we sterker! En in het seizoen van geboorte, kraamtijd en eerste jaar is dat vooral een grote zegen.

Hoe & Wat:
na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin de link naar de groep. In deze groep vind je de video van de Mom date, maar ook andere info. Je kunt de video bekijken wanneer het jou uitkomt, ook in gedeeltes, en zo vaak je wilt. Toegang tot deze groep is blijvend, zolang jij zelf wilt.

Waar: Facebookgroep
Datum: On demand 
Extra info: de video van de livesessie staat voor je klaar in de Facebookgroep. Deze video duurt ongeveer 2 uur. Veder vind je in de groep posts met aanvulende info, vragen van moeders en de antwoorden daarop (veel herkenning!) en nog veel meer. Je bent van harte welkom!

Tarief: €15,-

Borstvoeding is ontzettend bijzonder. Het is een heilige taak, een God gegeven goeds om er onze kinderen mee te voeden, te koesteren en te troosten. Zoals Hij zegt ons ook te willen troosten, en we aan Zijn borst mogen we drinken (jesaja 66). Wauw!

Maar dat wil niet zeggen dat het allemaal (meteen) makkelijk gaat. In deze Mom date deel ik samen met een andere super ervaren BV-mama onze zes uiteenlopende ervaringen, de goede maar ook de super ingewikkelde momenten. Wordt bemoedigd, raak geïnspireerd en doe je voordeel met de ervaringen van vrouwen die je zijn voorgegaan. Ook waardevol als je al een tijdje voedt en nieuwe motivatie zoekt. We delen real life ervaringen, meer dan de info uit de folders... Dit gaat ontzettend helpend zijn voor jouw moederhart, kennis, vrede en (zelf)vertrouwen!

In een wereld die de kunst van het moederschap steeds meer kwijt raakt, is het delen van kennis en ervaringen (zoals beschreven in titus 2) enorm waardevol.


borstvoeding, in het
echte leven

Mom date

verzenden

Een aanvraag indienen voor een spreekbeurt of samenwerking doe je door dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen & op verzenden te klikken.

Je ontvangt geen automatische respons in de mail maar wel binnen 7 dagen een e-mail met onze reactie. Houdt je spambox voor de zekerheid in de gaten.
.

ik meld mij aan:

Yeah! Jouw aanvraag is verzonden.

Dankjewel!

Je ontvangt binnen 7 dagen een e-mail met onze reactie. Houdt je spam-box voor de zekerheid ook in de gaten.

Blessings,
Jessica & Team

aanvraagformulier

Welcome