lees verder!

Voor het Mother’s Blessing team zijn er twee vacatures. Let op: dit zijn vacatures op vrijwillige basis en zijn voor de periode schooljaar 2023-2024 (langer mag ook!)

Wat dit inhoud:
+ Je wordt deel van het warme en persoonlijke Mother’s Blessing team.
+ Je gaat regelmatig samen met Jessica mee naar een Blessing. 1 tot 2 keer per maand. We doen ons best de Blessings op doordeweekse ochtenden te plannen. Het kan voorkomen dat dit soms een avond zal zijn. Datums worden gedeeld in het team en je kunt zelf aangeven wanneer je wel/niet mee kan. Dit gaat in ontspannen overleg.
+ We bereiden de Blessing samen met het team voor, dit loopt online (whatsapp). Dit vraag van jou wat tijd in voorbede en tijd in het Woord. Je kunt dit doen in je eigen tijd, gewoon thuis. Vanuit de basis die jij persoonlijk al hebt met God natuurlijk.
+ Een keer in de maand is er een teammeeting. Waar we vooral samen aanbidden en met en voor elkaar bidden, en waar we natuurlijk de praktische zaken bespreken. (Een ochtend die je niet wil missen!)
+ Tijdens de Blessing is jouw rol om ‘sidekick’ te zijn naast Jessica. Ook zal het voorkomen dat jij de leiding neemt in bepaalde items, wanneer God jou bijvoorbeeld het Woord voor die ochtend gegeven heeft - dan mag jij dat ook brengen.

Het is een geweldige plek om te groeien in geloof, liefde en vrijmoedigheid!blessed to be a blessing

Team

lees meer!

Wat vragen we van jou:

+ Je hebt een persoonlijke en levende relatie met God.
+ Je bent wedergeboren Christen en gedoopt door de doop van onderdompeling.
+ Je wilt functioneren in de gaven van de Heilige Geest, hierin groeien en je ernaar uit (blijven) strekken.
+ Je bent actief deel van een gemeente, kerk, huiskerk o.i.d.
+ Je doet niet aan ('christelijke')-Yoga o.i.d. / andere spirituele stromingen.
+ Je wilt voor anderen bidden, kunt dit al, of je wilt erin groeien. Groeien in vrijmoedigheid!
+ Je hebt een hart voor bediening; het gaat om God en de zwangere vrouw, niet om ‘jouw show’. We doen een Blessing in overgave aan God en wij Hij doen wil.
+ Je staat open voor samenwerking met het team, in liefde en van hart tot hart. 
+ Je heb het beste voor de ander voor ogen. Je durft eerlijk te zijn en feedback te ontvangen. Je neemt niet snel aanstoot maar hebt een hart om te groeien.
+ Je kunt je volledig vinden in de missie & visie* van Mountain Green en de bediening van Jessica en haar gezin hierin.
+ Je bent elke laatste donderdagochtend van de maand beschikbaar voor de teammeeting. (Uitgezonderd schoolvakanties regio midden).
+Tijdens de teammeetings is het oké dat baby’s meekomen. Voor oudere kinderen dan dat vragen wij je oppas te regelen. Tijdens de Blessings kom je sowieso je met je handen vrij en heb je een lieve oppas voor je kindje(s) geregeld. Denk er over na of deze vacature past bij jouw moederschaps-seizoen van de komende tijd.
+ Je hebt middelen en vervoer om zelf naar de Blessings te kunnen komen (binnen een straal van 40 km vanuit Putten (GLD), en de teammeeting.
+Je kunt jezelf voor minimaal 1 schooljaar committen aan deze taak, met bijbehorende maandelijkse teammeeting.

the glory of womanhood

Wat bieden wij jou:

+Je komt terecht in een warm team, waar we elkaar kennen.
+We staan om je heen in gebed, ook over jouw persoonlijk leven.
+Je gaat mee naar de Blessings -de place to be!- waar je God keer op keer aan het werk ziet. Het zal je enorm bemoedigen, opbouwen en laten groeien! Naast dat het gewoon genieten is om zo vanuit gebed om zwangere vrouwen heen te mogen staan.
+Je wordt deel van de bediening van Mountain Green, je lift mee in de groei daarvan.
+Je hebt hart voor deze bediening en je wilt je er vrijwillig voor inzetten als bouwsteen.
(We zijn je eeuwig dankbaar!).
+ Tijdens de teammeetings zal je ook enorm veel mogen ontvangen van God, van elkaar en door gebed. Ook dit zal een plaats van (snoei&)groei zijn. Samen aan Zijn voeten.
+We zitten de komende tijd in een opbouw en hervorm fase van ‘bedrijf’ naar ‘bediening’, we gaan over naar werken op giften bij een project zoals dit. Dat proces is bezig op gang te komen. We vertrouwen God in onze financiën en de groei ook daarin, ook voor jou.
+Je heb vrij toegang - zonder kosten - tot alles wat Mountain Green aanbied (online cursussen, (life) events etc. Uitgezonderd Massagehuis Gloria, dat is van een andere eigenaresse).

groei

team

+Wil jij wat van jouw tijd en energie geven om deze groei mogelijk te maken? 
+Klinkt bovenstaande jouw allemaal als muziek in de oren? 
+Dan horen wij heel graag van jou!!

Stuur een mail naar info@mountaingreen.nl met als onderwerp ‘VACATURE BLESSINGTEAM’, waarin jij:
+Jezelf (kort) voorstelt
+Deelt waarom je reageert op deze vacature

Je ontvangt z.s.m een reactie van mij terug!

Blessed to be a blessing,
Jessica van den Berg
Mountain Green