Ja,graag!

Verhalen van oma op moeder op dochter... zo ging dat eeuwen lang. Dat je als klein meisje al overal om je heen zwangeren vrouwen had, je kleine handjes voelden al hoe de baby's in de buik bewogen, je zag vrouwen geboorte geven en zag dag in dag uit hoe moeders hun baby's vasthielden, knuffelden, borstvoeding geven, wassen... Je zag in het normale leven hoe er door andere vrouwen gezorgd werd voor (hoog)zwangeren vrouwen en kraamvrouwen, welke voeding en kruiden. Het werd ingeprent hoe al deze dingen moeten zodat wanneer je zelf zover was, je het eigenlijk gewoon kon. Omdat je wist... Eeuwen lang. Tot de afgelopen vijftig jaar. Nu gaan we deze dingen doen zonder de leerschool van het leven. Zonder de voorbeelden, de wijsheid, de inzichten, zonder bekwaamheid en training en het 'het al zo vaak gezien te hebben'. Zou het handig zijn? Lopen we niet een enorme God gegeven schat mis?

We zijn niet gemaakt om alleen te zijn... maar vaak zijn we dat nu wel. Ieder gezin op zijn eigen eiland. Waar ooit nog moet je leren van het leven van 'oudere vrouwen'.

En stel dat je wel wat rond-googled of wat tijdschriften en een boekje van de verloskundige bekijkt, dan vind je eigenlijk alleen maar medische informatie. Die bij enorme nood best handig en ook nodig is maar waar is de echte, de Levensechte, informatie?

Het Levend water. Dat wat je echt bekwaam maakt en goed voorbereid in geest, ziel & lichaam. Niet alleen in wetenschappelijke kennis en dat je twee emmers met vuilniszakken moet klaarzetten. 

Dat kun je ontvangen door andere vrouwen die jouw verder willen helpen en het met je delen. En vanuit Gods woord. Dat gaan we doen. Oh what a joy!
'Dankzij de gesprekken met Jessica heb ik veel rust gekregen en wist ik beter hoe ik me kon voorbereiden, heel fijn!'

'Achteraf kan ik zeggen dat het horen van Jessica over geboorte geven met al haar goeds erbij over God en het natuurlijke inzicht mijn bevalling heeft gered. Als ik deze info niet had gehoord dan was het helemaal anders gegaan.'

'Door de verhalen van Jessica en alles wat ze deelde kreeg ik een gevoel van echte vrede over opnieuw het onbekende wat me te wachten stond. Mijn kraamtijd was wel weer een beetje een wilde rivier maar door alles wat ik nu van te voren door haar gehoord had gingen we er met veel zekerheid doorheen. Een overwinning!'

Wanneer & Waar:
Deze Mom date vond plaats in juni 2022, maar is in zijn geheel opgeslagen en staat als 'terugkijk editie' voor je klaar! Je kunt de live sessie van toen terug kijken wanneer het jou uitkomt! En natuurlijk alle extra posts en info doorlezen. 

Extra's in dit account zijn:
+ meer info en veel (boeken)tips.
+ stel al je vragen in de groep of aan Jessica
+ Printable Gebeds-poster!

De livesessies zijn als video opgeslagen in de  besloten groep, waardoor je alles kunt terugkijken zo vaak en wanneer je wilt, tot en met 1 januari 2024. Daarna wordt de groep afgesloten en is het niet meer beschikbaar.

Tarief: € 29,99*

*10% van dit tarief gaan wij doneren aan het Moeder&baby project van Compassion.


'En Maria bleef ongeveer drie maanden bij haar...'

Wat is dat mooi he?! Dat God ons niet alleen laat staan. Maria, een jonge vrouw, heeft net te horen gekregen dat ze binnenkort zwanger zal zijn en moeder gaat worden. Wat?! Maar hoe dan... Nog voordat Maria ja of nee kon zeggen wijst God haar op haar nicht Elisabeth. Zij is ook op een wonderlijke manier zwanger geraakt en ze mogen samen optrekken. Elisabeth gaat haar voor. Maria staat niet alleen.

Na een jaar of acht zwangerschap & kraamtijd & moederschap-seizoen in mijn leven weet ik hoe ongekend waardevol het is om me te omringen met vrouwen die me voorgingen. Zij die net wat verder zijn of al heel veel verder. Ik weet hoe belangrijk het is om te leren van de oudere (meer ervaren) vrouwen zoals dat ook staat in Titus 2. Het maakt zoveel verschil!

De afgelopen jaren mocht ik op mijn beurt ook een 'Elisabeth' zijn voor tientallen zwangeren vrouwen. Ik mocht ze meenemen in echte, eerlijke, rauwe (geen drama), en prachtige verhalen over geboorte geven en kraamtijd. Gewoon, vanuit het echte leven. Maar dan wel een leven met God, de Schepper. Hij dit dit allemaal bedacht heeft in Zijn goedheid en wijsheid. 

Van daaruit is deze Mom date ontstaan. We gaan samen kijken naar hoe zwangerschap en geboorte en kraamtijd vanuit Bijbels perspectief en vanuit de schepping eruit ziet. Hoe doe je dit zo natuurlijk (dus passend) mogelijk bij wat God maakte en bedoelde, zodat jij en jouw baby in elke situatie in jullie kracht kunnen zijn. Zodat je meer in vrede en rust zult zijn. In de zekerheid van wie je bedoeld bent als vrouw en hoe dan praktisch en haalbaar in 'deze moderne tijd'. 


geboorte & kraamtijd
in Zijn kracht

Mom date

aanmelden!

Aanmelden doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Let op: druk je op de knop  'aanmelden!' dan is jouw aanmelding gedaan met betaalplicht en ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. 
Je ontvangt binnen 48 uur een email met meer info  &  een mail met de factuur. Deze factuur kun je eenvoudig betalen met Ideal. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan! Vul dan ook het formulier in en geeft bij opmerkingen aan of jij je cadeaubon op de mail wilt ontvangen of als pakketje met de post.

ik meld mij aan:

klik hier voor de algemene voorwaarden

Yeah! Jouw aanmelding is verzonden.

Welkom!

Je ontvangt binnen 48 uur een mail met daarin alle info.
Ontvang je niks? Check even jouw postvak-ongewenst of spam box. Nog steeds niks? Stuur dan een mailtje naar
info@mountaingreen.nl

Liefs Jessica

ja! IK doe mee!

aanmelden